[KASIOPEIA] Spectre vs. Volim
Рециклажа е обран целия ... благодаря на участниците
Backup: [KASIOPEIA] Spectre vs. Volim
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Скорпи скорпи скорпи битката не е нагласена но както системно съм я оставял за колко за по 5/6 мин съм я оставял повече от това не играй си играта.Айде наздравеskorpio написа:Цитат(skorpio @ Nov 13 2009, 08:59) Миро ... приятелче ... Недей се опитва да внушаваш разни неща от сорта на това че си се оставил нарочно и т.н ... Битката не е нагласена, ти системно си оставяше флота без надзор за съответни периоди от време и резултата се очакваше ... тука вече мога да кажа, койт превари той завари. НЕДЕЙ ПРИКАЗВА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЧЕ СИ СЕ ОСТАВИЛ НА СПЕКТРАТА, ЗАЩОТО ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ИСТИНА. Хайде сега поживо поздраво и ходи да си доспиш
![]()
Мойто момче, едно само ще ти кажа...Не ти отива! И няма да ти обяснявам защо! Би трябвало, щом си гид да ги знаеш тия неща....Darth Sidious написа:Цитат(Darth Sidious @ Nov 13 2009, 09:50) Снощи до като си цъках картинките се замислих за някой работи и нарочно си оставих флота на планетата защото знам кой е близко до мен и знам че мога да му помогна за победа.
След битката видях имам съобщение от Роял-"Защо остави спектре да те бутне"нещо от този сорт беше.