Тц,тц що му каза...Ние толкова време крихме от него...dim4o написа:QUOTE (dim4o @ Nov 12 2009, 00:44) Ако не знаеш е видимо само за тебе ...
Въх...
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Just like you.Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 12 2009, 11:50) Пф..Що бе,имам около 15 бана за спам,няколко за обиди,за клетеви на администрацията,за измама на администрацията..все готинки
![]()
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Мисти, ако искаш да продължаваме с бутилките нямаш проблем
Па, ако дойде и Зайчо лошо няма. Имам един съквартирант, дето не пие ... Ама аз такъв случай ще се прежали. Ама с него ще се опитаме да преборим едни 11 бутилки Джони. Т.е. да ги направим мартеничка, което ме навява на мисълта, че или трябва да изпием 6 или 5 ...
И още нещо - не винце. Винце е, когато е нещо слабо, блудкаво, чорбаливо. Вино, че да е като хората
П.П. Набирам само красиви жени, мъжете да не си правят труда да се пишат. Не са одобрени. Е, освен ако не искат да носят дърва за камината
И още нещо - не винце. Винце е, когато е нещо слабо, блудкаво, чорбаливо. Вино, че да е като хората
П.П. Набирам само красиви жени, мъжете да не си правят труда да се пишат. Не са одобрени. Е, освен ако не искат да носят дърва за камината
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Е ... аз оценявам красотата по различен начин ... Пък и не мога да позволя на жена да се товари 
[color=red]
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Nov 12 2009, 16:52) Е ... аз оценявам красотата по различен начин ... Пък и не мога да позволя на жена да се товари![]()
Най обичам виртуалните свалки,напомнят ми за младостта . Само ,че като се видите на живо ,после да не бъдете разочаровани
Последна промяна от Mo`Money на чет ное 12, 2009 4:04 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Ба .. свалки ... Аз виртуално не мога да свалям ... Предпочитам на живо ... Виртуално мога само да пиша хххх..
[color=red]