federaciq написа:Цитат(federaciq @ Nov 8 2009, 16:27) 0.о
аз съм просто безработен 19г младеж
Етого отговора аз му говоря едно той ми преказва друго просто немога да издря простотия си няма до къде.
След като имате толкова енергия за хабене ами излезте нават потичайте малко отидете на спортна зала потренирайте малко а не тука да си хабите енергията.Ако ви се гледа бои ами отидете на боксов мач и се нагледайте на бои.Аз мисля че игрите за създанени предимно човек да се забавлява и да намира нови приятели а вие какво правите от тях? Помислете си сами и ще намерите отговора.
Последна промяна от LEKIA на нед ное 08, 2009 5:28 pm, променено общо 1 път.
Pipo написа:Цитат(Pipo @ Nov 8 2009, 16:43) малии тоя човек да нема нещо с администраторките та толкова го защитават.....
ами мистерия защо трева да съм некакъв.....преди ако се постнеше такава тема дето са изплюти 3 битки без бекъп и т.н се заключваше се мрънкаше....може да сложи бекъп или да поиска за да ги видят и другите тие битки ...закакво иначе ги качва
Pipo, преди си е за преди... Аз лично, не гоня никого в тази трибуна за бекъпи. Не искам и някой друг да го прави...
Даже едно време от добра воля, докато нямах толкова работа правех бекъпи... Сега ми порастна работата и не правя... За това и никой не гоня да ходи да прави...
LEKIA имаш 3 дни почивка да си починеш от нас във форума... Използай ги пълноценно и си помисли хубаво за комплексарите и имаш ли, нямаш ли чувство за хумор...
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
misterya написа:QUOTE (misterya @ Nov 8 2009, 18:30) Pipo, преди си е за преди... Аз лично, не гоня никого в тази трибуна за бекъпи. Не искам и някой друг да го прави...
Даже едно време от добра воля, докато нямах толкова работа правех бекъпи... Сега ми порастна работата и не правя... За това и никой не гоня да ходи да прави...
LEKIA имаш 3 дни почивка да си починеш от нас във форума... Използай ги пълноценно и си помисли хубаво за комплексарите и имаш ли, нямаш ли чувство за хумор...
ем така сте ...като станете шефове и спирате да помагате
charovna написа:Цитат(charovna @ Nov 7 2009, 18:04) Човека си е кръстил темата- неговите си битки. Защо да не си ги поства? Никъде не е казано какви битки трябва да се слагат в трибуната
Благодаря на Чаровна за мнението.За мен битките са добри имайки предвид точките ми и флотата.Просто искам да покажа че и с по малка флота могат да се правят добри битки които да ме дърпат напред в класирането.Това показва различните възможности които ти дава играта.Имам амбицията да вляза в топ10 по бойни точки в крайното класиране.Дали ще успея само Господ знае.Да се надяваме че в края на рунда няма да има наливаници както обикновено.Нека да изиграем един чист и истински рунд и нека най добрият да спечели.Важно е удоволствието от играта а него го има когато се играе честно.
tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Nov 8 2009, 23:42) Благодаря на Чаровна за мнението.За мен битките са добри имайки предвид точките ми и флотата.Просто искам да покажа че и с по малка флота могат да се правят добри битки които да ме дърпат напред в класирането.Това показва различните възможности които ти дава играта.Имам амбицията да вляза в топ10 по бойни точки в крайното класиране.Дали ще успея само Господ знае.Да се надяваме че в края на рунда няма да има наливаници както обикновено.Нека да изиграем един чист и истински рунд и нека най добрият да спечели.Важно е удоволствието от играта а него го има когато се играе честно.
Смятай че си влязъл в Топ5 направо
Страхотни битки
Последна промяна от death4azis на пон ное 09, 2009 6:20 am, променено общо 1 път.
LEKIA написа:QUOTE (LEKIA @ Nov 8 2009, 17:37) Етого отговора аз му говоря едно той ми преказва друго просто немога да издря простотия си няма до къде.
След като имате толкова енергия за хабене ами излезте нават потичайте малко отидете на спортна зала потренирайте малко а не тука да си хабите енергията.Ако ви се гледа бои ами отидете на боксов мач и се нагледайте на бои.Аз мисля че игрите за създанени предимно човек да се забавлява и да намира нови приятели а вие какво правите от тях? Помислете си сами и ще намерите отговора.
мек това тук не е игра това е ФОРУМ....помисли и намери разликата сам ..
а за спортуването ако искаме ще спортуваме ти неможеш ни накараш...спортуваи ти че идва време за параолимпииските игри ...може земеш некои медал ако си късметлия
tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Nov 8 2009, 23:42) Благодаря на Чаровна за мнението.За мен битките са добри имайки предвид точките ми и флотата.Просто искам да покажа че и с по малка флота могат да се правят добри битки които да ме дърпат напред в класирането.Това показва различните възможности които ти дава играта.Имам амбицията да вляза в топ10 по бойни точки в крайното класиране.Дали ще успея само Господ знае.Да се надяваме че в края на рунда няма да има наливаници както обикновено.Нека да изиграем един чист и истински рунд и нека най добрият да спечели.Важно е удоволствието от играта а него го има когато се играе честно.
Не е за препоръчване обаче, да минаваш 300к бойни точки )
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira