Как се предпазвате от "Свинския грип"?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Мммммм, аз се предпазвам чрез спорт за момента и с лека диета, но като цяло не правя нищо особено, за да се опазя от страшната и свирепа болест, която дебне отвсякъде. Да кажем, че не съм се притеснил особено. Обаче тая ваканцийка пък ще ми легне супер приятно. :a086:
Последна промяна от Then and now на нед ное 08, 2009 10:15 pm, променено общо 1 път.
"Времето променя, времето подменя."
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Спорта помага винаги ... Или понякога. Ама важното е, не само да спортуваш, но и да спортуваш съобразно тялото и времето. Не да се правиш излишно на герой, а после да не можеш да станеш от леглото.
Ей къде е казармата, че да ви научим да спортувате :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

Под 50 кила не вземат, а аз съм 47 при височина над 1.70
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
Контакти:

Мнение от tgg78 »

cuf написа:Цитат(cuf @ Nov 6 2009, 23:19) Значи най-сигурното лекарсто е ДОМАШНАТА РАКИЯ ,вече 40 дена постоянна употреба и никакви здравословни проблеми :c022:
Подкрепям тази рецепта мисля че трябва да се патентова.Личи че авторът и има солидни медицински познания.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Ми живея в блока на медицинският университет, пълное с мед. сестри , уча постоянно за болестите :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Nov 8 2009, 23:59) Подкрепям тази рецепта мисля че трябва да се патентова.Личи че авторът и има солидни медицински познания.
Но това не е правилната рецепта. Тя действа само превантивно. Когато обаче се забележат симптоми се преминава на греяна ракия, а ако е по-тежък случая на вино с черен пипер(ако след това на сутринта си жив, ще живееш дълго и щастливо).

П.С. Ван, аз си спортувам общо взето за тонус, не се занимавам от няколко месеца със спорт. Като цяло идеята е да поотслабна, ама ще видим къде ще му излезе краят.
"Времето променя, времето подменя."
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

cuf написа:QUOTE (cuf @ Nov 9 2009, 00:34) Ми живея в блока на медицинският университет, пълное с мед. сестри , уча постоянно за болестите :c022:
само гледаи да не учиш за венерическите........ :P

абре ване спорт или в леглото или на масата другото е конспирация на военните
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Млъкни е, мамка му .. .Другите не знаят. Това, че на теб са ти казали, не означава, че всички трябва да го разбират :)
Бту - в леглото ... Да, ама зависи от упражненията и повторенията :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

Рекъл съм, че в радиус 2 метра около мен умножавам свинския грип по имагинерната единица. За тези, които не разбират от висша математика това ще рече, че той губи физичен смисъл. А ако случайно попадне в мен, или ще го убия, или ще го пренапиша по мой вкус, в зависимост от настроението
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

debnadaviebna написа:QUOTE (debnadaviebna @ Nov 9 2009, 20:06) Рекъл съм, че в радиус 2 метра около мен умножавам свинския грип по имагинерната единица. За тези, които не разбират от висша математика това ще рече, че той губи физичен смисъл. А ако случайно попадне в мен, или ще го убия, или ще го пренапиша по мой вкус, в зависимост от настроението
2червени 1 зелено 3оранжави хапчета дебна ....незабравяи дозата :P :P
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Отговори

Върни се в “Off Topic”