Как се предпазвате от "Свинския грип"?
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
Мммммм, аз се предпазвам чрез спорт за момента и с лека диета, но като цяло не правя нищо особено, за да се опазя от страшната и свирепа болест, която дебне отвсякъде. Да кажем, че не съм се притеснил особено. Обаче тая ваканцийка пък ще ми легне супер приятно. 
Последна промяна от Then and now на нед ное 08, 2009 10:15 pm, променено общо 1 път.
"Времето променя, времето подменя."
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Спорта помага винаги ... Или понякога. Ама важното е, не само да спортуваш, но и да спортуваш съобразно тялото и времето. Не да се правиш излишно на герой, а после да не можеш да станеш от леглото.
Ей къде е казармата, че да ви научим да спортувате
Ей къде е казармата, че да ви научим да спортувате
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
Но това не е правилната рецепта. Тя действа само превантивно. Когато обаче се забележат симптоми се преминава на греяна ракия, а ако е по-тежък случая на вино с черен пипер(ако след това на сутринта си жив, ще живееш дълго и щастливо).tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Nov 8 2009, 23:59) Подкрепям тази рецепта мисля че трябва да се патентова.Личи че авторът и има солидни медицински познания.
П.С. Ван, аз си спортувам общо взето за тонус, не се занимавам от няколко месеца със спорт. Като цяло идеята е да поотслабна, ама ще видим къде ще му излезе краят.
"Времето променя, времето подменя."
само гледаи да не учиш за венерическите........cuf написа:QUOTE (cuf @ Nov 9 2009, 00:34) Ми живея в блока на медицинският университет, пълное с мед. сестри , уча постоянно за болестите![]()
абре ване спорт или в леглото или на масата другото е конспирация на военните
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Млъкни е, мамка му .. .Другите не знаят. Това, че на теб са ти казали, не означава, че всички трябва да го разбират
Бту - в леглото ... Да, ама зависи от упражненията и повторенията
Бту - в леглото ... Да, ама зависи от упражненията и повторенията
[color=red]
-
debnadaviebna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
- Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
- Контакти:
Рекъл съм, че в радиус 2 метра около мен умножавам свинския грип по имагинерната единица. За тези, които не разбират от висша математика това ще рече, че той губи физичен смисъл. А ако случайно попадне в мен, или ще го убия, или ще го пренапиша по мой вкус, в зависимост от настроението
debnadaviebna was here
http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър
съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър
съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
2червени 1 зелено 3оранжави хапчета дебна ....незабравяи дозатаdebnadaviebna написа:QUOTE (debnadaviebna @ Nov 9 2009, 20:06) Рекъл съм, че в радиус 2 метра около мен умножавам свинския грип по имагинерната единица. За тези, които не разбират от висша математика това ще рече, че той губи физичен смисъл. А ако случайно попадне в мен, или ще го убия, или ще го пренапиша по мой вкус, в зависимост от настроението
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]