битките на tgg78

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Генералския мод също е безплатен там е работата :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Как се прави бекъп?

Отваряш доклада, даваш десен бутон и ''view page source''.След това ти излиза един прозорец,копваш всичко на него каквото има на нотпад и избираш име,на латиница задължително и пишеш накрая ''.html'' След като запаметиш,качваш в hit.bg и взимаш линка като щракаш върху качения файл! Ето ти бекъп.

пп
Аз съм с мозила и по горе описания начин няма нужда да се оправя енкодинга.Само дето преди да го качиш в хита излиза на инджикитайски език :) после оправя с божията помощ ;)
обичам женичките обичам ги всичкитее
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Последна промяна от Skullcollector` на пет ное 06, 2009 3:06 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
Контакти:

Мнение от tgg78 »

Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

Добре де какви са тия битки дето 100 кръста разпокъсват 11 лазера,аз на ден правя по 100 такива,трябва ли да ги слгам на трибуната?!
Потребителски аватар
VaSeTo0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
Контакти:

Мнение от VaSeTo0 »

federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Nov 7 2009, 02:32) Добре де какви са тия битки дето 100 кръста разпокъсват 11 лазера,аз на ден правя по 100 такива,трябва ли да ги слгам на трибуната?!
мдам, последвай премера на "големите играчи" :lol:
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
charovna

Мнение от charovna »

Човека си е кръстил темата- неговите си битки. Защо да не си ги поства? Никъде не е казано какви битки трябва да се слагат в трибуната ;)
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

малии тоя човек да нема нещо с администраторките та толкова го защитават.....

ами мистерия защо трева да съм некакъв.....преди ако се постнеше такава тема дето са изплюти 3 битки без бекъп и т.н се заключваше се мрънкаше....може да сложи бекъп или да поиска за да ги видят и другите тие битки ...закакво иначе ги качва
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
LEKIA
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
Контакти:

Мнение от LEKIA »

Вие сте пълни компексари да ви кажа хора няма да стне от вас.После ме питат защо сам преключел с булфлеета ами как няма да преключа имам чуството че всички комплексарари са се събрали тука и си нямат друга работа и нареждат в форума защото неса постигнали нищо в йовота си и нареждат тука такива като пипо федераци и т.н.Вие неоставяте хората да си слагат битките в темите след като някои си сложе битка в темата вие го нареждате 100 човека ами как няма да преключа с тая игра просто ми писна не от играта от вас. :74:
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Nov 8 2009, 10:14) Вие сте пълни компексари да ви кажа хора няма да стне от вас.После ме питат защо сам преключел с булфлеета ами как няма да преключа имам чуството че всички комплексарари са се събрали тука и си нямат друга работа и нареждат в форума защото неса постигнали нищо в йовота си и нареждат тука такива като пипо федераци и т.н.Вие неоставяте хората да си слагат битките в темите след като някои си сложе битка в темата вие го нареждате 100 човека ами как няма да преключа с тая игра просто ми писна не от играта от вас. :74:
0.о

аз съм просто безработен 19г младеж
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”