Как се предпазвате от "Свинския грип"?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Усърдно унищожавам свински пържоли като обилно дезинфекцирам с вино, в опити да предпазя балканския полуостров от разпространението на грипа. :b035:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Подкрепям последното. Откакто установих от съквартиранта, че т'ва е сигурно най-лекият грип, съществувал някога, както и причината, всички заблудени да носят маски, пълнейки пак нечий известен джоб, се впуснах на самоубийствена мисия да се разправям с "глобалния" проблем сам. Очаквам от онуй лилипутче да окичи и мен с орден стара планина скоро. :) ))
Последна промяна от LoaD на пет ное 06, 2009 11:35 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

А,добро утро,че е най-лекия грип в последните години.Диагнозата на един колега е свински грип.И какво?Да е спрял да идва на лекции?Да са го затворили в изолатора?-НЕ.
Не е тръгнал и да умира...
Само една последица има от диагнозата-започна повече да пие...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Цитат[12:36:17 PM] Insomniac says: адашу
[12:36:17 PM] Insomniac says: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=273945
[12:37:14 PM] RoYaL says: щой туй нещо бре адаш
[12:43:40 PM] Insomniac says: чети и се с мей, адашу
[12:43:59 PM] RoYaL says: адашу чета само глупости, бре[/quote]

Какво да ви кажа ... Те това стига като обяснение. Свински грип ... Простотия. Четох някъде, че обикновения вземал по 2 000 жертви на година ... Да, ама у нас. В Европа взема около 250 хиляди. Четох и статистика. Очакват до януари жертвите да стигнат 40 000. А доколкото си спомням, този свински грип започна да се разчува миналата година зимата. Правете си равносметка сами. Има само едно нещо - заради тази всеобща епидемия, може да ни препланират занятията, а ние да си даваме нарядите тука ... Па може и да изкрънкаме малко отпуск, че от наряди не мога да видя жената ...
И още нещо - грип като грип. Особеността е, че поради малката особеност на щама /N1, да бъда точен/, няма изработена ваксина. И хората не умират от грипа, а от усложненията. Няма какво повече да се говори :) Ай, бегам, че службата чака :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

Hай-страховитият грип в човешката история е "испанската болест"

Да и аз баш па в Испания се насадих :lol: Е па че се мре :D
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

Разправят, че малките дози етанол във всякакви количества са универсален имуностимулант
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

познайте кой е хремав днес... :) ей го - почна ли сериозното учене, веднага... от учене не се умирало, а?
Keep space clean, it's not yours.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Аз съм болен,откакто карах 2 поредни лекции...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

Аз пък съм болен от мързел да отида за чеснов лук, лимони, мед и етанол
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Аз лично го боледувах,още преди 1-2 седмици,както и 17 човека от 30 членният ми клас..Всеки болен от грип в момента е болен от свински грип..няма какво да се вживявате,най-нормален грип си е..само дето давах 100лева за изследвания,а са съм си жив и здрав :p140:
Отговори

Върни се в “Off Topic”