Базово за играта х 8
ми е любопитно защо не е х8 и за правенето на защитата,някак си несправедливо е за тези които искат да са защитници
За да им дойде акъла в главата, че като минат 100к и х80 да им е строежа на защита ще се върнат в изходна позиция.Tr3z3gu3T написа:Цитат(Tr3z3gu3T @ Nov 6 2009, 18:50) понеже чета това: 4. Време за строежи на сгради, кораби и правене на проучвания:
Базово за играта х 8
ми е любопитно защо не е х8 и за правенето на защитата,някак си несправедливо е за тези които искат да са защитници![]()
Логично е. Самата ориентация на вселената е далеч от дефенс вселена. Ограничават се определен вид акаунти.Tr3z3gu3T написа:Цитат(Tr3z3gu3T @ Nov 6 2009, 19:20) Да това ми е ясно,но все пак не е логично само защитата да не е х8 не мислиш ли?
Не си човека, който да го определя. Защитата си има и своите добри страни, в единични случаи.Tr3z3gu3T написа:Цитат(Tr3z3gu3T @ Nov 6 2009, 19:24) Ми ок щом се ограничават да махнат защитата тогава!
Ясно ми е че на флот се поощрява,просто забелязах че не е защитата х8 а би трябвало!Аз защита няма да правя въпроса е принципен...пък и да си почеша езика тука във форумаFr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Nov 6 2009, 18:26) По-точно - поощрява се играта на флот![]()
Защо принципен? Така е решено. Няма принципи. Можеше корабите да са х15, сградите х10, а добива х8. Има ясно и точно определени правила, които вече 5ти месец действат безотказноTr3z3gu3T написа:Цитат(Tr3z3gu3T @ Nov 6 2009, 19:32) Ясно ми е че на флот се поощрява,просто забелязах че не е защитата х8 а би трябвало!Аз защита няма да правя въпроса е принципен...пък и да си почеша езика тука във форума![]()