битките на tgg78
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
Как се прави бекъп?
Отваряш доклада, даваш десен бутон и ''view page source''.След това ти излиза един прозорец,копваш всичко на него каквото има на нотпад и избираш име,на латиница задължително и пишеш накрая ''.html'' След като запаметиш,качваш в hit.bg и взимаш линка като щракаш върху качения файл! Ето ти бекъп.
пп
Аз съм с мозила и по горе описания начин няма нужда да се оправя енкодинга.Само дето преди да го качиш в хита излиза на инджикитайски език
после оправя с божията помощ 
Отваряш доклада, даваш десен бутон и ''view page source''.След това ти излиза един прозорец,копваш всичко на него каквото има на нотпад и избираш име,на латиница задължително и пишеш накрая ''.html'' След като запаметиш,качваш в hit.bg и взимаш линка като щракаш върху качения файл! Ето ти бекъп.
пп
Аз съм с мозила и по горе описания начин няма нужда да се оправя енкодинга.Само дето преди да го качиш в хита излиза на инджикитайски език
обичам женичките обичам ги всичкитее
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
[//LEVSKI//]tgg78 vs. [SM]Dominator209
[//LEVSKI//]tgg78 vs. [SM]aleksandurg
[//LEVSKI//]tgg78 vs. Midaco
[//LEVSKI//]tgg78 vs. [SM]aleksandurg
[//LEVSKI//]tgg78 vs. Midaco
Последна промяна от Skullcollector` на пет ное 06, 2009 3:06 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- VaSeTo0
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
- Контакти:
мдам, последвай премера на "големите играчи"federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Nov 7 2009, 02:32) Добре де какви са тия битки дето 100 кръста разпокъсват 11 лазера,аз на ден правя по 100 такива,трябва ли да ги слгам на трибуната?!
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
-
charovna
малии тоя човек да нема нещо с администраторките та толкова го защитават.....
ами мистерия защо трева да съм некакъв.....преди ако се постнеше такава тема дето са изплюти 3 битки без бекъп и т.н се заключваше се мрънкаше....може да сложи бекъп или да поиска за да ги видят и другите тие битки ...закакво иначе ги качва
ами мистерия защо трева да съм некакъв.....преди ако се постнеше такава тема дето са изплюти 3 битки без бекъп и т.н се заключваше се мрънкаше....може да сложи бекъп или да поиска за да ги видят и другите тие битки ...закакво иначе ги качва
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
-
LEKIA
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
- Контакти:
Вие сте пълни компексари да ви кажа хора няма да стне от вас.После ме питат защо сам преключел с булфлеета ами как няма да преключа имам чуството че всички комплексарари са се събрали тука и си нямат друга работа и нареждат в форума защото неса постигнали нищо в йовота си и нареждат тука такива като пипо федераци и т.н.Вие неоставяте хората да си слагат битките в темите след като някои си сложе битка в темата вие го нареждате 100 човека ами как няма да преключа с тая игра просто ми писна не от играта от вас. 
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
0.оLEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Nov 8 2009, 10:14) Вие сте пълни компексари да ви кажа хора няма да стне от вас.После ме питат защо сам преключел с булфлеета ами как няма да преключа имам чуството че всички комплексарари са се събрали тука и си нямат друга работа и нареждат в форума защото неса постигнали нищо в йовота си и нареждат тука такива като пипо федераци и т.н.Вие неоставяте хората да си слагат битките в темите след като някои си сложе битка в темата вие го нареждате 100 човека ами как няма да преключа с тая игра просто ми писна не от играта от вас.![]()
аз съм просто безработен 19г младеж
обичам женичките обичам ги всичкитее