Е, тогава при други админи, друг кастингSkullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Nov 4 2009, 19:45) Спийд преди n-рунда,раса миоп,еднобуквен ник,не беше ли ти?Наказаха те за нещо...
Първи битки
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Че то има ли кастинг 
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Имаш шанс за програмист... на немексия...LoaD написа:Цитат(LoaD @ Nov 4 2009, 19:50) В такъв случай ще взема да им пратя някоя моя снимка в понеделник около 5:00, когато се налага да ставам. Имам шанс и за r00t админ...![]()
Чакай, нали спомена пред депресия, не пред самоубийство или някой и друг Джихад... 
Последна промяна от LoaD на ср ное 04, 2009 7:01 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Е значи на булфа. Не си еволюирал още до програмист на немексияLoaD написа:Цитат(LoaD @ Nov 4 2009, 19:56) Чакай, нали спомена пред депресия, не пред самоубийство или някой и друг Джихад...![]()
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
-Защо?RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 4 2009, 19:57) Е значи на булфа. Не си еволюирал още до програмист на немексия
"-Защото там,където свършва булфлийт,започва немексия."
Без коментар.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
Тая приказка би била вярна само ако са на принципа на геврека - без начало и край - всичко е едно цяло.
Аз хубаво ще кандисам, ами после? Като разрастна бизнеса отвъд океаните, а вече по-късно, след като мине време, примерно след седмица - и отвъд галактиката, после всеки ще ми реве на мен за служебно Bentley. Целият психически натиск ще се стовари на моите плещи. Всяко добро за зло, знам аз истината.
От туй се пазя толкоз години и върша само зло вече, няма се прекарам пак.
Аз хубаво ще кандисам, ами после? Като разрастна бизнеса отвъд океаните, а вече по-късно, след като мине време, примерно след седмица - и отвъд галактиката, после всеки ще ми реве на мен за служебно Bentley. Целият психически натиск ще се стовари на моите плещи. Всяко добро за зло, знам аз истината.
От туй се пазя толкоз години и върша само зло вече, няма се прекарам пак.
Последна промяна от LoaD на ср ное 04, 2009 9:55 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.