Първи битки

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Nov 4 2009, 01:22) феди, феди... яко прецака работата ;)
ма така е като не се пазиш. абе нападателя психара да не е? :a055: :a055:
Е да не съм искал да ме занулят? То без да искам стана
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Nov 4 2009, 10:47) Е да не съм искал да ме занулят? То без да искам стана

сега ако се и делнеш, това ще е най - големия та*ак в живота ти :) :)
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 4 2009, 03:12) Мда, утешителна награда за защитника

Усещам ,че много скоро ламерз ,ще започвам да се летят взаимно :P че като гледам никой друг не им е обхвата

donatelo Няма да се делни, като гледам в играта е гид :)
Последна промяна от Mo`Money на ср ное 04, 2009 12:51 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Абе не знам кой е нападателя,ама можеше да прати една шпионаска сонда и да се спасят доста спийдъри..Феди,феди пак я изпеди..
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 4 2009, 07:06) Абе не знам кой е нападателя,ама можеше да прати една шпионаска сонда и да се спасят доста спийдъри..Феди,феди пак я изпеди..

Oф,срам ,олне може бъде,ол ще взема ноже и ще се хвърля от покрива :dizzy:
LEKIA
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
Контакти:

Мнение от LEKIA »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Nov 4 2009, 15:55) Oф,срам ,олне може бъде,ол ще взема ноже и ще се хвърля от покрива :dizzy:
Дам така става ако беше ме бил мен някои ти щеше да се заколиш от кеф ама аз няма да ти се подигравам щото точно вчера ти казох нещо и какво стана след няколко часа гледам феди занулен :p140:
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Nov 4 2009, 09:10) Дам така става ако беше ме бил мен някои ти щеше да се заколиш от кеф ама аз няма да ти се подигравам щото точно вчера ти казох нещо и какво стана след няколко часа гледам феди занулен :p140:
Лек едно е да се кефиш,друго е да се подиграваш.Но сега сме на еднакви точки,искам да видя какво ще направиш срещу мен в това ми състояние.
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Nov 4 2009, 16:12) Лек едно е да се кефиш,друго е да се подиграваш.Но сега сме на еднакви точки,искам да видя какво ще направиш срещу мен в това ми състояние.
Начи вече казвам на 4 ма или 5 ма какво ще стане с тях ама те не ме слушат.Сега разбрах че вие българите сте твърдоглави и не взимате от дума аз по друг начин това немога си го обесня.Сега разбрах че неможе да се спори с вас.Ти си на 32к аз съм на 19к ако мислеш че това са еднакви точки начи неможе да смяташ или нещо от тоя род. :lol:

160 Бойни кораба (5 level)
110 Спиидара (5 level)
Ето ти моята флота може да си сметнеш какво става с мен ако ме нападнеш.Но като си имаш на предвид че си на 32к аз на 19к За проучаванията мисля че сме на еднакво това че ти има малко повече броня аз имам Плазма.Ако си ме бил честита ти победа ако не строи още кораби да станеш на 40к :)
Последна промяна от LEKIA на ср ное 04, 2009 4:34 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Nov 4 2009, 09:20) Начи вече казвам на 4 ма или 5 ма какво ще стане с тях ама те не ме слушат.Сега разбрах че вие българите сте твърдоглави и не взимате от дума аз по друг начин това немога си го обесня.Сега разбрах че неможе да се спори с вас.Ти си на 32к аз съм на 19к ако мислеш че това са еднакви точки начи неможе да смяташ или нещо от тоя род. :lol:

160 Бойни кораба (5 level)
110 Спиидара (5 level)
Ето ти моята флота може да си сметнеш какво става с мен ако ме нападнеш.Но като си имаш на предвид че си на 32к аз на 19к За проучаванията мисля че сме на еднакво това че ти има малко повече броня аз имам Плазма.Ако си ме бил честита ти победа ако не строи още кораби да станеш на 40к :)
Абе ти от къде видя нали си в мод?
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

Казох ти тука 99 процента ме подцвнявам и ме мислят за някакв си ... Ама тея 99 Процента си нямат абсолютно никаква предста за какво става дума.Аз само стоя от среща и се смея и немога да издържа повече.Тайната няма да ти я издам как гледам точно товае моето предимство да ви се смея :p140:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”