Е да не съм искал да ме занулят? То без да искам станаDoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Nov 4 2009, 01:22) феди, феди... яко прецака работата![]()
ма така е като не се пазиш. абе нападателя психара да не е?![]()
![]()
Първи битки
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 4 2009, 03:12) Мда, утешителна награда за защитника
Усещам ,че много скоро ламерз ,ще започвам да се летят взаимно
donatelo Няма да се делни, като гледам в играта е гид
Последна промяна от Mo`Money на ср ное 04, 2009 12:51 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
-
LEKIA
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
- Контакти:
Дам така става ако беше ме бил мен някои ти щеше да се заколиш от кеф ама аз няма да ти се подигравам щото точно вчера ти казох нещо и какво стана след няколко часа гледам феди зануленfederaciq написа:Цитат(federaciq @ Nov 4 2009, 15:55) Oф,срам ,олне може бъде,ол ще взема ноже и ще се хвърля от покрива![]()
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
Лек едно е да се кефиш,друго е да се подиграваш.Но сега сме на еднакви точки,искам да видя какво ще направиш срещу мен в това ми състояние.LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Nov 4 2009, 09:10) Дам така става ако беше ме бил мен някои ти щеше да се заколиш от кеф ама аз няма да ти се подигравам щото точно вчера ти казох нещо и какво стана след няколко часа гледам феди занулен![]()
обичам женичките обичам ги всичкитее
-
LEKIA
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
- Контакти:
Начи вече казвам на 4 ма или 5 ма какво ще стане с тях ама те не ме слушат.Сега разбрах че вие българите сте твърдоглави и не взимате от дума аз по друг начин това немога си го обесня.Сега разбрах че неможе да се спори с вас.Ти си на 32к аз съм на 19к ако мислеш че това са еднакви точки начи неможе да смяташ или нещо от тоя род.federaciq написа:Цитат(federaciq @ Nov 4 2009, 16:12) Лек едно е да се кефиш,друго е да се подиграваш.Но сега сме на еднакви точки,искам да видя какво ще направиш срещу мен в това ми състояние.
160 Бойни кораба (5 level)
110 Спиидара (5 level)
Ето ти моята флота може да си сметнеш какво става с мен ако ме нападнеш.Но като си имаш на предвид че си на 32к аз на 19к За проучаванията мисля че сме на еднакво това че ти има малко повече броня аз имам Плазма.Ако си ме бил честита ти победа ако не строи още кораби да станеш на 40к
Последна промяна от LEKIA на ср ное 04, 2009 4:34 pm, променено общо 1 път.
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
Абе ти от къде видя нали си в мод?LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Nov 4 2009, 09:20) Начи вече казвам на 4 ма или 5 ма какво ще стане с тях ама те не ме слушат.Сега разбрах че вие българите сте твърдоглави и не взимате от дума аз по друг начин това немога си го обесня.Сега разбрах че неможе да се спори с вас.Ти си на 32к аз съм на 19к ако мислеш че това са еднакви точки начи неможе да смяташ или нещо от тоя род.![]()
160 Бойни кораба (5 level)
110 Спиидара (5 level)
Ето ти моята флота може да си сметнеш какво става с мен ако ме нападнеш.Но като си имаш на предвид че си на 32к аз на 19к За проучаванията мисля че сме на еднакво това че ти има малко повече броня аз имам Плазма.Ако си ме бил честита ти победа ако не строи още кораби да станеш на 40к![]()
обичам женичките обичам ги всичкитее