Добре да наказан бях,ок,но бях и в мод,пуснат преди да влезе в сила наказанието.Влизам сега,мода спрян,флотата ми отнесена.
Искам да попитам:Защо така се получи-аз не съм спирал мода
С изтичането на наказанието, се спира и мода. Приеми го все едно като част от наказването: Наказан си със спиране на модаdeath4azis написа:Цитат(death4azis @ Nov 3 2009, 22:32) Втора вселена,акаунт death4azis
Добре да наказан бях,ок,но бях и в мод,пуснат преди да влезе в сила наказанието.Влизам сега,мода спрян,флотата ми отнесена.
Искам да попитам:Защо така се получи-аз не съм спирал мода![]()
Но аз имах активиран Ваканционен мод(такъв който АЗ съм активирал) ПРЕДИ наказанието,който не съм спиралDimorese написа:Цитат(Dimorese @ Nov 3 2009, 22:39) Наказанието само по себеси не е безплатен ваканционен мод. След изтичане на всяко наказание потребителя има 30 минути, за да влезе и сам да си активира акаунта. После това става автоматично.
Това правило къде го пише-виждал съм много сини,след това оранжеви и като изтече наказанието си остават сини без да са влизали в акаунта?Ок както и да е,сега до края на третината няма да мога да си възстановя мощния флот от 11-12 кръста,но не е в това въпросаFr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Nov 3 2009, 22:44) Да наказанието ти го спира![]()