[ANSR] quake vs HunteR

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LEKIA
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
Контакти:

Мнение от LEKIA »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Nov 2 2009, 16:55) има ли желание начин се намира никога не казвай никога :P
Просто казвам че остават хора които се пазят.Но това той ще го разбере с времето на играта.Ама набара ли някои с тея Мегатони голям бои ще го бие.И на мен ми харесва да гледам как ги бие ама .....
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Nov 2 2009, 10:00) Просто казвам че остават хора които се пазят.Но това той ще го разбере с времето на играта.Ама набара ли някои с тея Мегатони голям бои ще го бие.И на мен ми харесва да гледам как ги бие ама .....
Лек че тия двамата се пазеха бре
знаеш ли колко газ изхабих (пък колко майки проклех)

Понякога просто трябва да чакаш да сгреши противника с малко търпение всичко става тоя 2 седмици го дебна
Последна промяна от federaciq на пон ное 02, 2009 5:12 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Nov 2 2009, 17:06) Лек че тия двамата се пазеха бре
знаеш ли колко газ изхабих (пък колко майки проклех)

Понякога просто трябва да чакаш да сгреши противника с малко търпение всичко става тоя 2 седмици го дебна
Феди както ти казох тея 2 мата сам го предопредил от 1 седмица че ще ги биеш и ги би проста аз знам че това щеше да стане.Според мен човек който издържа срещу човек на 2 рунда немисля че ще стои дълго до теб.Ако му викаш на това пазене аз незнам какво друго да кажа
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

Ето давам ти примен : тоя twify от съюза ти вчера направих colony до него стационирах и го бих.А той виж какво ми вика :

twify

2009-11-01 20:58:47 Докладвай

Браво, поздравления.... От давна ме
дебнеш =) Макар че вече 1 път ме
зануляваха. Ама и този път ти
провървя да ти кажа, нета ми се
бъгяса не можах да си пусна флотата...

Е добре де като знаеш че ти е слаб нета и кадо видеш до теб че престижа някои си който неможе да го биеш може ли да ми обесниш какво прави флотата ти още там?
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Nov 2 2009, 18:30) Ето давам ти примен : тоя twify от съюза ти вчера направих colony до него стационирах и го бих.А той виж какво ми вика :

twify

2009-11-01 20:58:47 Докладвай

Браво, поздравления.... От давна ме
дебнеш =) Макар че вече 1 път ме
зануляваха. Ама и този път ти
провървя да ти кажа, нета ми се
бъгяса не можах да си пусна флотата...

Е добре де като знаеш че ти е слаб нета и кадо видеш до теб че престижа някои си който неможе да го биеш може ли да ми обесниш какво прави флотата ти още там?
аз пък който и да дойде до мене не местя флота не съм некъф стрзхлив ако не спре нета няма начин да ме пипне просто не отлепвам от компа :P
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Nov 2 2009, 18:44) аз пък който и да дойде до мене не местя флота не съм некъф стрзхлив ако не спре нета няма начин да ме пипне просто не отлепвам от компа :P
За едното голямо его, си рискуваш флота?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

е той и тоя twify оставяше флотата по 1 час по някой път ама като видя че направих colony и почна да прави на вс 10 мин рефреш но аз го дебнах няколко часа и ведях че при еди си кой рефреш оцаства 20 мин а на мен точно толкова ми трябваше да го одаря. И момента настъпи за оцаствие на тея 20 мин настъпи той прави рефреш и на 0 ла мин ми литвам и той на 20 мин влиза ама вече беше късно.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

LEKIA написа:QUOTE (LEKIA @ Nov 2 2009, 20:06) е той и тоя twify оставяше флотата по 1 час по някой път ама като видя че направих colony и почна да прави на вс 10 мин рефреш но аз го дебнах няколко часа и ведях че при еди си кой рефреш оцаства 20 мин а на мен точно толкова ми трябваше да го одаря. И момента настъпи за оцаствие на тея 20 мин настъпи той прави рефреш и на 0 ла мин ми литвам и той на 20 мин влиза ама вече беше късно.

ти си некъв луд математик :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Nov 2 2009, 19:06) е той и тоя twify оставяше флотата по 1 час по някой път ама като видя че направих colony и почна да прави на вс 10 мин рефреш но аз го дебнах няколко часа и ведях че при еди си кой рефреш оцаства 20 мин а на мен точно толкова ми трябваше да го одаря. И момента настъпи за оцаствие на тея 20 мин настъпи той прави рефреш и на 0 ла мин ми литвам и той на 20 мин влиза ама вече беше късно.
Виждам, че си открил топлата вода в дебненето.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 2 2009, 18:14) Виждам, че си открил топлата вода в дебненето.
Дам повечето ме подциняат тука в форума ама има си правело:Неподцинявай противника защото може да мисле същото което и ти мислеш за него. :p140:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”