Спам за расите в играта

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

би било овъзмездяващо за тертетите, да, обаче пък тогава сиг от другите раси ще почнат да негодуват, че и за тях трябвааа бонусчеее или нещо такова и всичко пак се връща в изходно положение. тежка е съдбата на миньора :)
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Ми да,я си копайте,какво се занимавате с това онова... Време е да направим меню полети, да се отваря с СМС
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

dios написа:Цитат(dios @ Oct 30 2009, 12:35) Ми да,я си копайте,какво се занимавате с това онова... Време е да направим меню полети, да се отваря с СМС
... със шперц
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 30 2009, 12:43) ... със шперц
Бъгери не ни трябват.....
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Аз мисля че миопа трябва да получи скорост на звездния изтребител 15000 и оръжие йон или лазер,и понеже проучванията са 15% по-евтини да е така и за Гравитационни сили,логично е да е така,все пак трябва да важи за всички проучвания,все едно нокса да е с по-евтини кораби но сателита да е базов!!!
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Oct 30 2009, 13:12) Аз мисля че миопа трябва да получи скорост на звездния изтребител 15000 и оръжие йон или лазер,и понеже проучванията са 15% по-евтини да е така и за Гравитационни сили,логично е да е така,все пак трябва да важи за всички проучвания,все едно нокса да е с по-евтини кораби но сателита да е базов!!!
Още скорост на звездния изтребител -> не, в момента си е достатъчно бърз.
Да се сменя плазмените системи с други -> не , плазмите може и да са разход, но не и излишен.
15% по-малко енергия за гравитация -> до сега енергията не е обсъждана като ресурс, то няма и как, следователно липсата на бонус си е коректна.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Oct 30 2009, 12:56) Още скорост на звездния изтребител -> не, в момента си е достатъчно бърз.
Да се сменя плазмените системи с други -> не , плазмите може и да са разход, но не и излишен.
15% по-малко енергия за гравитация -> до сега енергията не е обсъждана като ресурс, то няма и как, следователно липсата на бонус си е коректна.
да бе да важното е че е проучване какво значение има какво изисква,а факта е че не е -15% и за да живне расата че позамря доста е предложението за звездния да е по-бърз.Сега рядко може да се забележи флота от звездни изтребители.Или може би да си остане скороста но каргото,силата и структурата да се увеличи,съответно и цената.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

Звездния изтребител си е много добре :)
1. има прилично карго
2. много малък разход на газ
3. цената му е добро съотношение метал-кристал
4. Евтини нива
5. (най-хубавото) пират

ако искаме да е мааалко по боеспособен може процента му на ниво във фабриката да стане от 5% на 7% това ще е достатъчно ;)

другото което ще изисква малко повече девелъпмент -> при изпращане на Пиратски полет да избираш кой ресус първо да краде...
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Oct 30 2009, 15:18) Звездния изтребител си е много добре :)
1. има прилично карго
2. много малък разход на газ
3. цената му е добро съотношение метал-кристал
4. Евтини нива
5. (най-хубавото) пират

ако искаме да е мааалко по боеспособен може процента му на ниво във фабриката да стане от 5% на 7% това ще е достатъчно ;)

другото което ще изисква малко повече девелъпмент -> при изпращане на Пиратски полет да избираш кой ресус първо да краде...
може да се каже че е кошмара на Топа :) .
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Да бе толкова си е добре миопа че никой не го избира да играе с него,или поне малко хора избират расата защото изгуби атрактивност!Трябва да се съживи малко,вижте какво стана със конфедерацията като и направиха бонуса с танкера!
ps:А и да добавя,то си личи че на миопа всичко му е "наред" то затова в топ 50 във втора и спийд е пълно с мноооооого миопи "цели"6!!!!!!!!!
Последна промяна от m0rtaL на пет окт 30, 2009 3:13 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”