На снимката се връшам след съзтезание и е съвсем нормално да изглеждам такаLEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 28 2009, 16:49) Може би неискам да ми стават очите като твоите виж се на снимката колко си трагичен и физически и пфсихически от тая игра моля ти се![]()
Първи битки
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
LEKIA
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
- Контакти:
Еми ти ся какво искаш и аз да стана зомби заради някакви си корабчета.Има си по важни неща в живота от това да троша на хората флотите тука в булфлеета.И то голямата работа станало като биеш на някои флотата голямата гордост.Може да си залепиш докладите на вратата да гледат комшите или които и да е бил може да те награди някои с нещо.federaciq написа:Цитат(federaciq @ Oct 28 2009, 23:56) еми играя по 20ч ко стана зомби съм да проблемо?
-
squirrel
- Редник (Private)
- Регистриран: пет дек 05, 2008 8:04 pm
- Контакти:
Лек .. незнам закакво все спориш ,като ти стоиш по 20 часа във форума даже не в играта.. 1 поуст да има веднага ще изкажеш така или иначе ненужното си мнение.. виждаме ,че си форумен боец не ни го припомняй всеки ден ако обичаш.LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 28 2009, 23:04) Еми ти ся какво искаш и аз да стана зомби заради някакви си корабчета.Има си по важни неща в живота от това да троша на хората флотите тука в булфлеета.И то голямата работа станало като биеш на някои флотата голямата гордост.Може да си залепиш докладите на вратата да гледат комшите или които и да е бил може да те награди някои с нещо.
![]()
П.П знам ,че в момента не разбираш ,но като пораснеш ще разбереш
П.П2 трябва да направят специална вселена за малолетни престъпници ( готини и актуални пичове ) -> LAUGH
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
споко те половината са ламери не правят савени.. за кфо говоримм... не обиждам говоря за няколко човека офф по доста голямо количество часове офф със флот на планетата ехх ирония 2 дена да се наспя малко и даскалото да поседя и пак почвамеsm0k3r написа:Цитат(sm0k3r @ Oct 29 2009, 00:24) анср много бързо дадохте война , ама за кво като неостанахте много![]()
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
-
LEKIA
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
- Контакти:
Явно трябва да ви го напомням всеки ден защото самите вие него разбирате колкото и да сте големи колкото и още да растете няма да го разберете.Написал сам го подчти навсякъде "ВИЕ НИКАКВИ НЕСТЕ НА МЕН И НЕМОЖЕТЕ ДА МИ КАЖИТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ".Но може би си прав ще престана да ва занимавам.Мисля че разбрах:squirrel написа:Цитат(squirrel @ Oct 29 2009, 02:59) Лек .. незнам закакво все спориш ,като ти стоиш по 20 часа във форума даже не в играта.. 1 поуст да има веднага ще изкажеш така или иначе ненужното си мнение.. виждаме ,че си форумен боец не ни го припомняй всеки ден ако обичаш.
П.П знам ,че в момента не разбираш ,но като пораснеш ще разбереш
П.П2 трябва да направят специална вселена за малолетни престъпници ( готини и актуални пичове ) -> LAUGH
НЕСПОРИ С ГЛУПАК ЗАЩОТО Е ПО СИЛЕН ОТ ТЕБ И ЩЕ ТЕ ПОБЕДИ!!!
Последна промяна от LEKIA на чет окт 29, 2009 10:49 am, променено общо 1 път.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 29 2009, 11:41) Явно трябва да ви го напомням всеки ден защото самите вие него разбирате колкото и да сте големи колкото и още да растете няма да го разберете.Написал сам го подчти навсякъде "ВИЕ НИКАКВИ НЕСТЕ НА МЕН И НЕМОЖЕТЕ ДА МИ КАЖИТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ".Но може би си прав ще престана да ва занимавам.Мисля че разбрах:
НЕСПОРИ С ГЛУПАК ЗАЩОТО Е ПО СИЛЕН ОТ ТЕБ И ЩЕ ТЕ ПОБЕДИ!!!![]()
Лек , не се отричай от форума. то е като наркотик
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
е ти си прави каквото искаш но не и до кагато искаш тва от други зависиLEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 29 2009, 04:41) Явно трябва да ви го напомням всеки ден защото самите вие него разбирате колкото и да сте големи колкото и още да растете няма да го разберете.Написал сам го подчти навсякъде "ВИЕ НИКАКВИ НЕСТЕ НА МЕН И НЕМОЖЕТЕ ДА МИ КАЖИТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ".Но може би си прав ще престана да ва занимавам.Мисля че разбрах:
НЕСПОРИ С ГЛУПАК ЗАЩОТО Е ПО СИЛЕН ОТ ТЕБ И ЩЕ ТЕ ПОБЕДИ!!!![]()
обичам женичките обичам ги всичкитее