Първи битки

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 28 2009, 16:49) Може би неискам да ми стават очите като твоите виж се на снимката колко си трагичен и физически и пфсихически от тая игра моля ти се :p140:
На снимката се връшам след съзтезание и е съвсем нормално да изглеждам така
обичам женичките обичам ги всичкитее
LEKIA
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
Контакти:

Мнение от LEKIA »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Oct 28 2009, 23:50) На снимката се връшам след съзтезание и е съвсем нормално да изглеждам така
Не мисля че след като играеш по 20 часа ще изглеждаш по добре!
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 28 2009, 16:53) Не мисля че след като играеш по 20 часа ще изглеждаш по добре!
еми играя по 20ч ко стана зомби съм да проблемо?
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Oct 28 2009, 23:56) еми играя по 20ч ко стана зомби съм да проблемо?
Еми ти ся какво искаш и аз да стана зомби заради някакви си корабчета.Има си по важни неща в живота от това да троша на хората флотите тука в булфлеета.И то голямата работа станало като биеш на някои флотата голямата гордост.Може да си залепиш докладите на вратата да гледат комшите или които и да е бил може да те награди някои с нещо.

:lol:
squirrel
Редник (Private)
Регистриран: пет дек 05, 2008 8:04 pm
Контакти:

Мнение от squirrel »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 28 2009, 23:04) Еми ти ся какво искаш и аз да стана зомби заради някакви си корабчета.Има си по важни неща в живота от това да троша на хората флотите тука в булфлеета.И то голямата работа станало като биеш на някои флотата голямата гордост.Може да си залепиш докладите на вратата да гледат комшите или които и да е бил може да те награди някои с нещо.

:lol:
Лек .. незнам закакво все спориш ,като ти стоиш по 20 часа във форума даже не в играта.. 1 поуст да има веднага ще изкажеш така или иначе ненужното си мнение.. виждаме ,че си форумен боец не ни го припомняй всеки ден ако обичаш.

П.П знам ,че в момента не разбираш ,но като пораснеш ще разбереш
П.П2 трябва да направят специална вселена за малолетни престъпници ( готини и актуални пичове ) -> LAUGH
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

sm0k3r написа:Цитат(sm0k3r @ Oct 29 2009, 00:24) анср много бързо дадохте война , ама за кво като неостанахте много :lol:
споко те половината са ламери не правят савени.. за кфо говоримм... не обиждам говоря за няколко човека офф по доста голямо количество часове офф със флот на планетата ехх ирония 2 дена да се наспя малко и даскалото да поседя и пак почваме :)
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

squirrel написа:Цитат(squirrel @ Oct 29 2009, 02:59) Лек .. незнам закакво все спориш ,като ти стоиш по 20 часа във форума даже не в играта.. 1 поуст да има веднага ще изкажеш така или иначе ненужното си мнение.. виждаме ,че си форумен боец не ни го припомняй всеки ден ако обичаш.

П.П знам ,че в момента не разбираш ,но като пораснеш ще разбереш
П.П2 трябва да направят специална вселена за малолетни престъпници ( готини и актуални пичове ) -> LAUGH
Явно трябва да ви го напомням всеки ден защото самите вие него разбирате колкото и да сте големи колкото и още да растете няма да го разберете.Написал сам го подчти навсякъде "ВИЕ НИКАКВИ НЕСТЕ НА МЕН И НЕМОЖЕТЕ ДА МИ КАЖИТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ".Но може би си прав ще престана да ва занимавам.Мисля че разбрах:

НЕСПОРИ С ГЛУПАК ЗАЩОТО Е ПО СИЛЕН ОТ ТЕБ И ЩЕ ТЕ ПОБЕДИ!!! :p140:
Последна промяна от LEKIA на чет окт 29, 2009 10:49 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 29 2009, 11:41) Явно трябва да ви го напомням всеки ден защото самите вие него разбирате колкото и да сте големи колкото и още да растете няма да го разберете.Написал сам го подчти навсякъде "ВИЕ НИКАКВИ НЕСТЕ НА МЕН И НЕМОЖЕТЕ ДА МИ КАЖИТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ".Но може би си прав ще престана да ва занимавам.Мисля че разбрах:

Лек , не се отричай от форума. то е като наркотик :lol:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 29 2009, 04:41) Явно трябва да ви го напомням всеки ден защото самите вие него разбирате колкото и да сте големи колкото и още да растете няма да го разберете.Написал сам го подчти навсякъде "ВИЕ НИКАКВИ НЕСТЕ НА МЕН И НЕМОЖЕТЕ ДА МИ КАЖИТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ".Но може би си прав ще престана да ва занимавам.Мисля че разбрах:

е ти си прави каквото искаш но не и до кагато искаш тва от други зависи :c022:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Няма ли да го баннете тоя с причина,че ни заразява с малоумността си пък да го видим как ще прави каквото си иска!?
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”