За Булфлийт
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Аз теб ща немезирам тъй да знаеш.А ако ти са появят призраци на планетката дан са чудишfederaciq написа:Цитат(federaciq @ Oct 25 2009, 20:06) пазете околната среда чиста правете рецове,танкери и се грижете за озоновия слой
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Екология, туй жуотно не помага, яко смс-чета помпиш и си жив и здравmega_alien написа:Цитат(mega_alien @ Oct 25 2009, 18:29) То мини може докато не стане бум ... Щеш нещеш трябва да строиш екология и да влизаш редовно иначе пак ще има бум ...
А бума не е хубаво нещо всичките ти верни работници във всичките ти планетарни инфраструктури изчезват защото не мислиш за природата ...
Толкова виновен се почуствах първият път като ми гръмна планетата, че влезнах да уча екохимия в СУ ...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Гледам във мемехията се оплаквали ,че имало много бъгове.Роялев регни са бре, покажи им на кво се вика бъг

Последна промяна от Mo`Money на пон окт 26, 2009 6:34 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
И ко било ... Голямата работа. Немексия ... Същия боклук - взема свободно време и пари ... По-добре да си намеря някоя мадама, поне няма да ми взема от времето ... Има само една разлика - аз си харесвам тоя си боклук и толко. Може да е всичко, ама си е тоя боклук и не го давам 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
-
charovna
Въх, Ване, ам кво стана с жената бре!? Кви мадами те подгониха пък тебе в това никое време?VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Oct 26 2009, 16:44) И ко било ... Голямата работа. Немексия ... Същия боклук - взема свободно време и пари ... По-добре да си намеря някоя мадама, поне няма да ми взема от времето ... Има само една разлика - аз си харесвам тоя си боклук и толко. Може да е всичко, ама си е тоя боклук и не го давам![]()
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Жената в Котел ... Аз затова говорех по-добре ... Т.е. ако имах възможност за още 1-2
Ама нямам, па и съм един такъв сакам си моето, другото не ми е интересно
Та и още нещо - докато съм тука не мога ли да мечтая ... Че като съм си вкъщи нещо не ми остава време
Та и още нещо - докато съм тука не мога ли да мечтая ... Че като съм си вкъщи нещо не ми остава време
[color=red]