Новото време доведо до стари проблеми

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 25 2009, 16:52) Абе ти като пътуваш с колата до София, и ако ти остават още 2 часа да стигнеш, като стане 04:00, още 3 часа ли ще пътуваш, бе?

P.S.: Рангел, часа се сменя в 4, наистина, не в 00. :)

бе бееят овцете
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

еми ето .. избрал си вместо да киснеш по 20 часа на ден "във вас и пред играта", да си плащаш за пропуснатите часове .. и така да наваксваш.
Много добре знаеш, че колкото по-малко играеш, толкова по-малко точки ще си и => по-малко флот и т.н
Не играеш за първи рунд ... какво се нервиш толкова ? Можеш да се сърдиш единствено на себе си, че продължаваш с тая наркомания
Проблеми Винаги ще има ! и 5 милярда да вкарат в играта, винаги ще има мрънкащи !
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Аз съм виновна!!!
Трябваше да стоя тая нощ и да връщам всички полети, атаки и т.н...! И то щото съм тарикатка, за това... :)
Или не! ... Май трябваше да спра, атаките... Неее... времето, него трябваше да спра! :lol:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

misterya написа:Цитат(misterya @ Oct 25 2009, 05:08) Аз съм виновна!!!
Трябваше да стоя тая нощ и да връщам всички полети, атаки и т.н...! И то щото съм тарикатка, за това... :)
Или не! ... Май трябваше да спра, атаките... Неее... времето, него трябваше да спра! :lol:
пропусна сървара :)
обичам женичките обичам ги всичкитее
Rangel
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 09, 2009 11:49 am
Контакти:

Мнение от Rangel »

Цитатарението е договор, с който едно лице "дарител" прехвърля веднага и безвъзмездно нещо (вещ, пари, вземане) на друго лице "дарен", което го приема. Дарението може да бъде отменено, ако дареният убие, опита се да убие или набеди дарителя в престъпление.

Дарението е едностранен договор, защото задължение възниква само за дарителя.[/quote]

Това е дарение приятелю, купуването на нанки, не е дарение.
misterya написа:Цитат(misterya @ Oct 25 2009, 17:08) Аз съм виновна!!!
По твоята логика, ние сме виновни, че играта не е наред. Както и да е, а дано това е последния проблем до края на рунда...
Последна промяна от Rangel на нед окт 25, 2009 4:20 pm, променено общо 1 път.
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от reeves »

Ти Даряваш за по-бързото развитие на играта, по-добрите сървари и т.н , в знак на благодарност играта ти дава кредити .
Потребителски аватар
magichko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет апр 05, 2007 3:04 pm
Контакти:

Мнение от magichko »

reeves написа:QUOTE (reeves @ Oct 25 2009, 17:17) Ти Даряваш за по-бързото развитие на играта, по-добрите сървари и т.н , в знак на благодарност играта ти дава кредити .

АХААХАХАХАХАХА и къде е това развитие ? като за последния месец се срина 1904910941 пъти ?
Rangel
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 09, 2009 11:49 am
Контакти:

Мнение от Rangel »

Аз ще ти кажа, какво развиваме, определено не е БФ :) , има си вече друго име и е с доста картинки, аз там нищо не съм искал да развивам :) .
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от reeves »

за това можеш да се оплачеш на Христо Тенчев
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Rangel написа:Цитат(Rangel @ Oct 25 2009, 17:09) Това е дарение приятелю, купуването на нанки, не е дарение.

По твоята логика, ние сме виновни, че играта не е наред. Както и да е, а дано това е последния проблем до края на рунда...
Ти да не си зодия Водолей? Съумяваш да извърташ нещата, което показва, че си недоспал... ;)

Екстрите в играта са за тези, които искат да играят лесно; които искат да помогнат за една кауза; които искат играта, или по-точно сървъра да върви перфектно; тези които искат да се отблагодарят за това, че играта я има... и тези, които искат да лекуват амбициите си и т.н... :)
Никой, ама абсолютно никой не те задължава да ги ползваш и т.н...
It`s up to you! :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”