RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 25 2009, 16:52) Абе ти като пътуваш с колата до София, и ако ти остават още 2 часа да стигнеш, като стане 04:00, още 3 часа ли ще пътуваш, бе?
P.S.: Рангел, часа се сменя в 4, наистина, не в 00.![]()
бе бееят овцете
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 25 2009, 16:52) Абе ти като пътуваш с колата до София, и ако ти остават още 2 часа да стигнеш, като стане 04:00, още 3 часа ли ще пътуваш, бе?
P.S.: Рангел, часа се сменя в 4, наистина, не в 00.![]()
пропусна сървараmisterya написа:Цитат(misterya @ Oct 25 2009, 05:08) Аз съм виновна!!!
Трябваше да стоя тая нощ и да връщам всички полети, атаки и т.н...! И то щото съм тарикатка, за това...![]()
Или не! ... Май трябваше да спра, атаките... Неее... времето, него трябваше да спра!![]()
По твоята логика, ние сме виновни, че играта не е наред. Както и да е, а дано това е последния проблем до края на рунда...misterya написа:Цитат(misterya @ Oct 25 2009, 17:08) Аз съм виновна!!!
Трябваше да стоя тая нощ и да връщам всички полети, атаки и т.н...! И то щото съм тарикатка, за това...![]()
Или не! ... Май трябваше да спра, атаките... Неее... времето, него трябваше да спра!![]()
Ти да не си зодия Водолей? Съумяваш да извърташ нещата, което показва, че си недоспал...Rangel написа:Цитат(Rangel @ Oct 25 2009, 17:09) Това е дарение приятелю, купуването на нанки, не е дарение.
По твоята логика, ние сме виновни, че играта не е наред. Както и да е, а дано това е последния проблем до края на рунда...