Новото време доведо до стари проблеми

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
magichko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет апр 05, 2007 3:04 pm
Контакти:

Мнение от magichko »

Rangel написа:QUOTE (Rangel @ Oct 25 2009, 16:37) Ама ти си страшна тарикатка а? :) Хич не си прави труда :) , отговорите ти ги знам, чел съм ги навсякъде из форума. А фроузана е прав, просто съм си заблуден, все пак съм в БГ и да изискваш нещо, срещу парите си, не е за тази държава.

що да не се прави на тарикатка.. дали са и права и това е.. хората нямат право на мнение тука... трябва всичко да е ПОЗИТИВНО другото се крие или се баннва.. в случия ще се и заключи темата :)
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

С регистрацията си, всеки един потребител натиска отметката "Съгласен съм с условията на играта".
Ако не си ги чел, може да ги прочетеш - Условия

Наблегни на точка "V"

ЦитатV. Дарения

Извършването на дарение към фирма Ексес Софт ЕООД независимо дали посредством СМС или друг алтернативен начин, не подлежи на възвръщане или компенсация. При наказание на акаунт заради игра несъобразена с текущите правила екипа не е задължен да прехвърля нанокредитите от наказания акаунт на нов такъв или пък да компенсира по някакъв начин на собственика.

Акаунт дарил за развитието на играта го прави Дарител. Това е абсолютно доброволен акт от страна на собственика му и не ангажира екипа на играта по никакъв начин. Всяко едно дарение носи на акаунта определен брой нанокредити, които позволяват на собственика му да ползва допълнителни опции за определен период от време. Статуса на дарител по никакъв начин не дава повече права на дарителите пред останалите потребители, като също така не им дава право да искат обезщетения от какъвто и да било вид при последвали действия на екипа срещу тях при доказани нарушения.[/quote]

НИКОЙ не те е карал да си купуваш кредити ! Счел си за правилно да подпомогнеш продукта ( както и себе си за по-бързо издигане в класация или за бонус опции ) и точка . ИГРАТА Е БЕЗПЛАТНА !

Другото което е, администрацията не получава нито стотинка, нито и една добра дума. Когато Собственикът ( XS Software ) започне да плаща на "екипа" си и играта да стане платена ... може да очакваш нещо насреща..
Никой не те кара да плащаш за каквото и да е .
Като не ти харесва нещо ... има куп други игри които можеш да играеш .. марио, тетрис, контра
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

reeves написа:Цитат(reeves @ Oct 25 2009, 16:41) С регистрацията си, всеки един потребител натиска отметката "Съгласен съм с условията на играта".

Наблегни на точка "V"

НИКОЙ не те е карал да си купуваш кредити ! Счел си за правилно да подпомогнеш продукта ( както и себе си за по-бързо издигане в класация или за бонус опции ) и точка . ИГРАТА Е БЕЗПЛАТНА !

Другото което е, администрацията не получава нито стотинка, нито и една добра дума. Когато Собственикът ( XS Software ) започне да плаща на "екипа" си и играта да стане платена ... може да очакваш нещо насреща..
Като не ти харесва нещо ... има куп други игри които можеш да играеш .. марио, тетрис, контра
Като човек, неиграещ, е много лесно да говориш така :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
magichko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет апр 05, 2007 3:04 pm
Контакти:

Мнение от magichko »

reeves написа:QUOTE (reeves @ Oct 25 2009, 16:41) С регистрацията си, всеки един потребител натиска отметката "Съгласен съм с условията на играта".

Наблегни на точка "V"

прякора да не ти е МАЗНИО ?
Rangel
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 09, 2009 11:49 am
Контакти:

Мнение от Rangel »

Както кажеш, адвокатчето. Само че играта така е направена, че БЕЗ ДАРЕНИЯТА и играейки "БЕЗПЛАТНАТА" версия, може да си нападаш и-тата, защото за друго няма да можеш да се класираш. Особено при 3 коеф. Така, че ДАРЕНИЕ е нещо, което не ти носи каквито и да е БЛАГА след това, тук май не е точно така а?
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Rangel написа:Цитат(Rangel @ Oct 25 2009, 16:14) Ти ми върни парите, аз ще си търся друга игра а? Защото за разлика от някой, ние си плащаме за нанотата. Ако ще ме питаш колко пари, провери за три рунда, колко съм дал. Понеже ще ми кажеш, че говоря тука някакви филми, мн. добре знам, как се получават нанота, вкл. и аз съм получавал така. Така че ми обяснявай къде да играя, а след като продавате продукт, ще се грижите за неговия съпорт. Аз ако продам нещо скапано, идват и ми го връщат и аз го сменям. Това е в закони за потребителя. След като знаете колко се скапва играта, ще я спрете за 20мин, ще си оправите сървъра и ще я пуснете. Може да спира за щяло и нещяло, ама като има нещо дето може да оправите, няма кой да се занимава.

Освен това, грам не ми е за флотата или топ-а. Аз поне честно стигам до мястото, на което съм. И за твое сведение съм в протекция, сейв не ми трябва, не е в това проблема, а в цялото отношение. Когато ще комерсиализирате нещо, ще гледате то да е на ниво!

Немога да разбера тук за какво е виновна администрацията. Пак ще се повторя,цяла Европа ,знаеше за смяната на чеса а ти не.тук си виновен само ти и никой друг.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Rangel
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Rangel »

Стой сега малко. Аз знаех за смяната разбира се, още преди да си легна, но нямах идея че като литна по някой в 3 през нощта, когато времето отдавна е сменено, атаката изведнъж ще стане за 2часа, след като показа 1. Аз каква вина имам за това, я да ми обясниш? Обясни ми сега, какво мен трябва да ме интересува смяната на времето, когато играя БФ? Пише ли полета, че ще ми е 1 час, пише? Как прерастват в 2? Това по моя вина ли е? Държа да ми обясниш, както точно в 3 през нощта, ме е бъркало мен, че часа е сменен преди 3 такива?
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 25 2009, 16:47) Немога да разбера тук за какво е виновна администрацията. Пак ще се повторя,цяла Европа ,знаеше за смяната на чеса а ти не.тук си виновен само ти и никой друг.
Абе ти като пътуваш с колата до София, и ако ти остават още 2 часа да стигнеш, като стане 04:00, още 3 часа ли ще пътуваш, бе?

P.S.: Рангел, часа се сменя в 4, наистина, не в 00. :)
Последна промяна от RoYaL на нед окт 25, 2009 3:56 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

@Royal - от къде знаеш ?
@magichko - точно в десятката !
@Rangel - всичко зависи от начина на игра. Избрал си си лесния начин ( с кредити ) на игра, еми играй така .. нали класацията няма значение ...
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Rangel
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Rangel »

Е оп, това не съм го знаел и все пак, мен това какво ме бърка? Там пише полет 1 час, а пътувам 2... което пък пак май е странно, защото аз ако не се лъжа...

2009-10-25 03:45:23

Шпионаж на [*:2*3:13]
метал: 135626 кристали: 64742
газ: 86377 Енергия: 3601

Информация за корабите и защитните установки:

Транспортьор 6 (0 ниво)
Мегатранспортьор 15 (0 ниво)
Кръстосвач 4 (0 ниво)
Боен кораб 4 (0 ниво)
Шпионска сонда 6 (0 ниво)
Мегатон 51 (3 ниво)

... веднага пратих атаката, което не е 4. А след малко вече показваше 2 часа.

2009-10-25 03:56:55

Шпионаж на [3:334:13]
метал: 40212 кристали: 15276
газ: 509 Енергия: 1191

Шанс за провал 30% :

това ми е последния спай, който също е преди 4. Там вече показваше х2 времето ми за полета. След това заспах и не знам какво е ставало. Така че по мой сметки, случките са от преди 4.
reeves написа:Цитат(reeves @ Oct 25 2009, 16:54) @Royal - от къде знаеш ?
@magichko - точно в десятката !
@Rangel - всичко зависи от начина на игра. Избрал си си лесния начин ( с кредити ) на игра, еми играй така .. нали класацията няма значение ...

... е кой ти говори за класация. Тук става въпрос дали ще има изобщо, какво да правя в играта, иначе за класация, малко трябва да се зомбирам, а още не се е появила тази игра, дето ще ме накара да си кисна само в нас и пред нея ;) .
Последна промяна от Rangel на нед окт 25, 2009 4:08 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”