Новото време доведо до стари проблеми

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Вище сега всеки играе когато му е удобно администрацията неможе да се съобразява с това така ,че трябваше да направи нещатата еднакви за всички за да няма потърпевши.....
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Добре а защо мислите че времето е прието да се връща от в 4ч в неделя? Защо не се връща в сряда на обяд? А замислете се ;)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Oct 25 2009, 14:28) Добре а защо мислите че времето е прието да се връща от в 4ч в неделя? Защо не се връща в сряда на обяд? А замислете се ;)
Ми тогава да те оставяд а размишляваш, защо от 79-та до 96-та се е сменяло в 00:00
Последна промяна от RoYaL на нед окт 25, 2009 2:18 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Еми мисля, че е очевидно :) Самия начин на живот се е изместил в последно време с няколко часа. Но пак е било събота срещу неделя нали ;) Каква дискриминация само :P
Последна промяна от sixkiller_k3 на нед окт 25, 2009 2:25 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Oct 25 2009, 15:21) Еми мисля, че е очевидно :) Самия начин на живот се е изместил в последно време с няколко часа. Но пак е било събота срещу неделя нали ;) Каква дискриминация само :P
За това ще е, начина на живот по другите страни е различен, предполагам си лягат в 7 вечерта, за това при тях се сменя времето в 2 сутринта... Абе, мани :) Всичко е разработка на военните. Всъщност цаката на самата схема, е да се пести дневна светлина.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Rangel
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 09, 2009 11:49 am
Контакти:

Мнение от Rangel »

Ти ми върни парите, аз ще си търся друга игра а? Защото за разлика от някой, ние си плащаме за нанотата. Ако ще ме питаш колко пари, провери за три рунда, колко съм дал. Понеже ще ми кажеш, че говоря тука някакви филми, мн. добре знам, как се получават нанота, вкл. и аз съм получавал така. Така че ми обяснявай къде да играя, а след като продавате продукт, ще се грижите за неговия съпорт. Аз ако продам нещо скапано, идват и ми го връщат и аз го сменям. Това е в закони за потребителя. След като знаете колко се скапва играта, ще я спрете за 20мин, ще си оправите сървъра и ще я пуснете. Може да спира за щяло и нещяло, ама като има нещо дето може да оправите, няма кой да се занимава.

Освен това, грам не ми е за флотата или топ-а. Аз поне честно стигам до мястото, на което съм. И за твое сведение съм в протекция, сейв не ми трябва, не е в това проблема, а в цялото отношение. Когато ще комерсиализирате нещо, ще гледате то да е на ниво!
Последна промяна от Rangel на нед окт 25, 2009 3:23 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
magichko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет апр 05, 2007 3:04 pm
Контакти:

Мнение от magichko »

Rangel написа:QUOTE (Rangel @ Oct 25 2009, 16:14) Ти ми върни парите, аз ще си търся друга игра а? Защото за разлика от някой, ние си плащаме за нанотата. Ако ще ме питаш колко пари, провери за три рунда, колко съм дал. Понеже ще ми кажеш, че говоря тука някакви филми, мн. добре знам, как се получават нанота, вкл. и аз съм получавал така. Така че ми обяснявай къде да играя, а след като продавате продукт, ще се грижите за неговия съпорт. Аз ако продам нещо скапано, идват и ми го връщат и аз го сменям. Това е в закони за потребителя. След като знаете колко се скапва играта, ще я спрете за 20мин, ще си оправите сървъра и ще я пуснете. Може да спира за щяло и нещяло, ама като има нещо дето може да оправите, няма кой да се занимава.

Освен това, грам не ми е за флотата или топ-а. Аз поне честно стигам до мястото, на което съм. И за твое сведение съм в протекция, сейв не ми трябва, не е в това проблема, а в цялото отношение. Когато ще комерсиализирате нещо, ще гледате то да е на ниво!

:bravo: :bravo:
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Не се ли махнаха вече всички заблудени овчици... Нищо, ще почакаме още :)
Последна промяна от sixkiller_k3 на нед окт 25, 2009 3:35 pm, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

:lol:

Момент да се посмея малко и после ще отговоря... :lol:
Последна промяна от misterya на нед окт 25, 2009 3:38 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Rangel
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 09, 2009 11:49 am
Контакти:

Мнение от Rangel »

Ама ти си страшна тарикатка а? :) Хич не си прави труда :) , отговорите ти ги знам, чел съм ги навсякъде из форума. А фроузана е прав, просто съм си заблуден, все пак съм в БГ и да изискваш нещо, срещу парите си, не е за тази държава.
Отговори

Върни се в “Off Topic”