[NigHtMarE] quake vs [ANSR] Junker

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

леко мек така ще ми вдигнеш самочувствието пред форума?
ама може да ми са малко корабите за тебе (за рецовете говоря) спохс ще се опрая?

ти само да не побягнеш като някое пале от там все пак си добър играч?

това дето го написах си е чистата истина?
обичам женичките обичам ги всичкитее
LEKIA
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
Контакти:

Мнение от LEKIA »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Oct 25 2009, 08:45) леко мек така ще ми вдигнеш самочувствието пред форума?
ама може да ми са малко корабите за тебе (за рецовете говоря) спохс ще се опрая?

ти само да не побягнеш като някое пале от там все пак си добър играч?

това дето го написах си е чистата истина?
Ма ти ся какво искаш поне направи малко мини да се залъжа вие пак ме вжегате за ебаси и големия нещастник.така ли да го разбирам да стоя там и да чакам да ми литнеш с 300 мегатона?мен вече не няма там приятно дебнене :bravo: :lol:
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 24 2009, 20:51) Ма ти ся какво искаш поне направи малко мини да се залъжа вие пак ме вжегате за ебаси и големия нещастник.така ли да го разбирам да стоя там и да чакам да ми литнеш с 300 мегатона?мен вече не няма там приятно дебнене :bravo: :lol:
спохс тебе и други ще те дебнат не само аз

но познах палето побягна

това пале дажвка във форума а дойде ли някоя улична превъзходна като мен се свива и почва да скимти познато ли ти е
Последна промяна от federaciq на нед окт 25, 2009 8:59 am, променено общо 1 път.
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Oct 25 2009, 08:54) спохс тебе и други ще те дебнат не само аз

но познах палето побягна

това пале дажвка във форума а дойде ли някоя улична превъзходна като мен се свива и почва да скимти познато ли ти е
Тъпо ли ти е нека ти е тъпо нали си добър ела ме хвани :P :lol:
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 24 2009, 21:08) Тъпо ли ти е нека ти е тъпо нали си добър ела ме хвани :P :lol:
ок
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

Феди , феди имаш късмет че биткаджите от съюза неиграя иначе досега да беше занулен вече 10 пъти :crazy_pilot:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ох нямам думи колко трябва да си ограничен,че чак да си вярваш като този пичага.Мек на колко си бе пич,11?Та аз по жалък от теб не съм виждал никога и никъде.Вземи се стегни малко,че си яко смешен.Айде вземете го накажете тоя,че се спуквам от смях каква бълха е.Мек млъквай да не усетиш твърдия :a055:
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Oct 25 2009, 09:28) Ох нямам думи колко трябва да си ограничен,че чак да си вярваш като този пичага.Мек на колко си бе пич,11?Та аз по жалък от теб не съм виждал никога и никъде.Вземи се стегни малко,че си яко смешен.Айде вземете го накажете тоя,че се спуквам от смях каква бълха е.Мек млъквай да не усетиш твърдия :a055:
Межди 10 и 11 сам.Ма ти никав не си на мен и неможе да ми кажеш какво да правя.Ясен ли сам мисля че това го казвам за 30 път тука в форума ама ...... :lol:
Zl_TePMuHaToP
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 10, 2009 7:46 pm
Контакти:

Мнение от Zl_TePMuHaToP »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 25 2009, 10:33) Межди 10 и 11 сам.Ма ти никав не си на мен и неможе да ми кажеш какво да правя.Ясен ли сам мисля че това го казвам за 30 път тука в форума ама ...... :lol:
Лек научи се да пишеш че наистина изглеждаш като някъв 11 годишен :lol: . МеждИ или МеждУ ? сАм или сЪм ?никАв или никЪв? :lol: :lol: :lol: :lol:

Тва тоя спийд било пълно с комици,а аз си гледам тая втора :lol: :lol: .

Тва в форума всички сме много добри пилоти ама в играта .. :lol: :crazy_pilot:
Последна промяна от Zl_TePMuHaToP на нед окт 25, 2009 9:44 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Абе твоя работа си е какъв ще си,ама не ни занимавай и останалите.Ще те видим след 1 месец с какъв флот ще си и как ще те летят и най-вече ти как ще ги летиш,сега какво ми се мислиш за боец срещу хора на 2-3к точки? Айде стига,че самочувствието ти взе да се вдига,като нещо друго,когато си в една стая с Азис и стана лошо..
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”