[NigHtMarE] quake vs [ANSR] Junker
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
LEKIA
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
- Контакти:
Ма ти ся какво искаш поне направи малко мини да се залъжа вие пак ме вжегате за ебаси и големия нещастник.така ли да го разбирам да стоя там и да чакам да ми литнеш с 300 мегатона?мен вече не няма там приятно дебненеfederaciq написа:Цитат(federaciq @ Oct 25 2009, 08:45) леко мек така ще ми вдигнеш самочувствието пред форума?
ама може да ми са малко корабите за тебе (за рецовете говоря) спохс ще се опрая?
ти само да не побягнеш като някое пале от там все пак си добър играч?
това дето го написах си е чистата истина?
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
спохс тебе и други ще те дебнат не само азLEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 24 2009, 20:51) Ма ти ся какво искаш поне направи малко мини да се залъжа вие пак ме вжегате за ебаси и големия нещастник.така ли да го разбирам да стоя там и да чакам да ми литнеш с 300 мегатона?мен вече не няма там приятно дебнене![]()
![]()
но познах палето побягна
това пале дажвка във форума а дойде ли някоя улична превъзходна като мен се свива и почва да скимти познато ли ти е
Последна промяна от federaciq на нед окт 25, 2009 8:59 am, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
-
LEKIA
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
- Контакти:
Межди 10 и 11 сам.Ма ти никав не си на мен и неможе да ми кажеш какво да правя.Ясен ли сам мисля че това го казвам за 30 път тука в форума ама ......Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Oct 25 2009, 09:28) Ох нямам думи колко трябва да си ограничен,че чак да си вярваш като този пичага.Мек на колко си бе пич,11?Та аз по жалък от теб не съм виждал никога и никъде.Вземи се стегни малко,че си яко смешен.Айде вземете го накажете тоя,че се спуквам от смях каква бълха е.Мек млъквай да не усетиш твърдия![]()
-
Zl_TePMuHaToP
- Редник (Private)
- Регистриран: съб окт 10, 2009 7:46 pm
- Контакти:
Лек научи се да пишеш че наистина изглеждаш като някъв 11 годишенLEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 25 2009, 10:33) Межди 10 и 11 сам.Ма ти никав не си на мен и неможе да ми кажеш какво да правя.Ясен ли сам мисля че това го казвам за 30 път тука в форума ама ......![]()
Тва тоя спийд било пълно с комици,а аз си гледам тая втора
Тва в форума всички сме много добри пилоти ама в играта ..
Последна промяна от Zl_TePMuHaToP на нед окт 25, 2009 9:44 am, променено общо 1 път.
Абе твоя работа си е какъв ще си,ама не ни занимавай и останалите.Ще те видим след 1 месец с какъв флот ще си и как ще те летят и най-вече ти как ще ги летиш,сега какво ми се мислиш за боец срещу хора на 2-3к точки? Айде стига,че самочувствието ти взе да се вдига,като нещо друго,когато си в една стая с Азис и стана лошо..