Новото време доведо до стари проблеми
Абсолютно в булфлиит стил с връщането на времето станаха най-големите глупости на света. На 15мин бях да ударя един преди 03:00ч на 1ч и 15 бях от него в 03:01. От небето ли падате че не ги предвиждате тия работи. Нямам думи за целия ви съпорт и изобщо цялата игра. Кой беше казал ....'Прост народ ...слаба държава' !!!
Спокойно, и шпионажите летят 1 час. И флотите, които са стигнали целта си /атаките/, отново атакуват, нищо че атакуват пълни с ресурс, и не може да ги върнеш, макар че жертвата е онлайн и може да те посрещне. Абе всичко е суперexforme написа:Цитат(exforme @ Oct 25 2009, 04:07) Абсолютно в булфлиит стил с връщането на времето станаха най-големите глупости на света. На 15мин бях да ударя един преди 03:00ч на 1ч и 15 бях от него в 03:01. От небето ли падате че не ги предвиждате тия работи. Нямам думи за целия ви съпорт и изобщо цялата игра. Кой беше казал ....'Прост народ ...слаба държава' !!!
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- MaTaDoR
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
- Контакти:
Света се промени,Булфлийт НЕRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 25 2009, 03:17) Спокойно, и шпионажите летят 1 час. И флотите, които са стигнали целта си /атаките/, отново атакуват, нищо че атакуват пълни с ресурс, и не може да ги върнеш, макар че жертвата е онлайн и може да те посрещне. Абе всичко е супер![]()
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Абе ще пускам аз сейф, защото Вие не можете да си оправите играта. Нивото Ви на професионализъм на моменти, е на ужасно ниско ниво. А гледам още игри пускат, не искам да засегна никого, все пак никой не се е родил научен, но не съм длъжен, аз да се присещам какво щяло да се случи. Редно беше да пуснете по едно масс и готово, след като нямате възможност да оправите нещата.
Rangel написа:Цитат(Rangel @ Oct 25 2009, 13:06) Абе ще пускам аз сейф, защото Вие не можете да си оправите играта. Нивото Ви на професионализъм на моменти, е на ужасно ниско ниво. А гледам още игри пускат, не искам да засегна никого, все пак никой не се е родил научен, но не съм длъжен, аз да се присещам какво щяло да се случи. Редно беше да пуснете по едно масс и готово, след като нямате възможност да оправите нещата.
сега ще бъдеш строго наказан ! че си изкаваш мнението
жалко .. едно време играта ти носеше кеф и удоволствие... а сега. ...
Последна промяна от magichko на нед окт 25, 2009 12:10 pm, променено общо 1 път.
-
reeves
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
- Контакти:
А така .. СТАЧКА !! БУНТ ! не на админския произвол ! безобразие ! как може да не си оправите часовете ?
как може да не си вършите работата ? За парите които взимате се правят поръчкови убийства !
Възмутен съм ! Заради вас хората страдат ! Как може да смените часът ? Трябваше всеки един сейв да се върне час по-рано ! трябваше да ги разбия всичките ... МАЙНИ гадни ! на клада ! разтрел !!
как може да не си вършите работата ? За парите които взимате се правят поръчкови убийства !
Възмутен съм ! Заради вас хората страдат ! Как може да смените часът ? Трябваше всеки един сейв да се върне час по-рано ! трябваше да ги разбия всичките ... МАЙНИ гадни ! на клада ! разтрел !!
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Ще ти пусна масово, защото ти не можеш да се сетиш как да играеш по това време ли? Не съм права!Rangel написа:Цитат(Rangel @ Oct 25 2009, 12:06) Абе ще пускам аз сейф, защото Вие не можете да си оправите играта. Нивото Ви на професионализъм на моменти, е на ужасно ниско ниво. А гледам още игри пускат, не искам да засегна никого, все пак никой не се е родил научен, но не съм длъжен, аз да се присещам какво щяло да се случи. Редно беше да пуснете по едно масс и готово, след като нямате възможност да оправите нещата.
А да взема да ти развия акаунта, да го вкарам в топ 5 искаш ли? Барем усетиш някакъв професионализъм...
Тука човек, колкото по-добре се държи, толкова повече му скачат трупешката на главата! Я отиди в някоя друга игра и форум, там да пишеш и да се оплакваш... Да видим, дали там ще имаш търпимост!
А, сега ако не ти носи кеф... Нямаш работа тук!
Не ни е срам! Как може да сменяме времето! Безобразие...reeves написа:Цитат(reeves @ Oct 25 2009, 13:10) А така .. СТАЧКА !! БУНТ ! не на админския произвол ! безобразие ! как може да не си оправите часовете ?
Отивам да си кръцна непрофесионалните вени!
Последна промяна от misterya на нед окт 25, 2009 12:18 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.