Ха-ха Рояла пак изчезна

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ехх,точно аз съм бил касата :( :( :( Аууу предадоха ме тука,не мога да повярвам,дай да се делна със 1009 мила в борсата,няма да взимам рунда ето ви го,ето ви го,хора на администрацията,нямам думи :( Това мои думи ли бяха..а аз съм плетял интриги,просто отбелязвам колко е невероятно човек на твоята възраст да прави толкова много правописни грешки..

Ти секс да правише като бройка равна на 10% от грешките ти в един пост, жиголо щеше да работиш :a055:
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Успокойте страстите. Едно поздравче от мен, за всички форумни летци.
http://vbox7.com/play:33b4a6ad&al=1&vid=1791487
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Благодаря :a055:
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

баси, дори не намирам за какво да наспамя темата......
Рояле, кажи нещо, белким се заям бре :a055:

...................... скука...... Рояла, си делнал планетите......... скукаааааааааааааааа !
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Merlin
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 6:32 pm

Мнение от Merlin »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Oct 19 2009, 21:17) баси, дори не намирам за какво да наспамя темата......

...................... скука...... Рояла, си делнал планетите......... скукаааааааааааааааа !
Ква скука брееее .... туй сие Национална Трагедия :P и по вестниците го има вече .....
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Oct 19 2009, 21:17) баси, дори не намирам за какво да наспамя темата......

Кво да ти кажа... има 2 каси бира в нас, а мен ме боли гърло. Ще помогнеш ли?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от CORWIN »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 19 2009, 21:22) Кво да ти кажа... има 2 каси бира в нас, а мен ме боли гърло. Ще помогнеш ли?
...... червено вино снощи пих..............

доде студено, бирата минава на заден план.... преориентриай се ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Oct 19 2009, 21:23) ...... червено вино снощи пих..............

доде студено, бирата минава на заден план.... преориентриай се ;)
Студено дошло? Къде е бе? Тоо па
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Студено,студено...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от CORWIN »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 19 2009, 21:25) Студено дошло? Къде е бе? Тоо па
бе ти осигури бутилка - две - Caberne.... па ще тио покажа (емотка - много скормен..... изпил виното младеж)
Misterya:

Отговори

Върни се в “Off Topic”