Ха-ха Рояла пак изчезна
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Пак не мислите и не четете като си изказвате мненията
"Внимание. Ако играч започнал рунда се изтрие в някоя от третините и следващата направи нов акаунт със
същия ник,точките от предишния рестарт няма да му се добавят и смятат в общото класиране. "
"Внимание. Ако играч започнал рунда се изтрие в някоя от третините и следващата направи нов акаунт със
същия ник,точките от предишния рестарт няма да му се добавят и смятат в общото класиране. "
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
Е аз мисля реганх се във 2 и видях че роялчо още си е там с кординати ::Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Oct 19 2009, 02:19) Пак не мислите и не четете като си изказвате мненията![]()
което ме навежда на мисълта,че си е истрил планетите,но е ника и на 25 пак ще си е тамс нова планета
питай някой гид да ти разясни мързи ме да пиша
Последна промяна от federaciq на пон окт 19, 2009 2:26 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
-
stanislav,stanev
- Редник (Private)
- Регистриран: нед авг 30, 2009 4:54 pm
- Контакти: