Акаунта и вселената ще ги пратя на лично, съобщение..съжалявам за което.misterya написа:QUOTE (misterya @ Oct 16 2009, 16:57) Извинявай ти къде се опитваш да се логнеш? И ако може акаунта във вселената.
имам проглем (имам проблем)
- Kolma_Pushi
- Редник (Private)
- Регистриран: ср ное 16, 2005 12:50 am
- Контакти:
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Аз си искам загубеното време...misterya написа:Цитат(misterya @ Oct 16 2009, 14:59) Времето е оправено... Някой някакъв друг проблем да вижда?
Или предлагам да компенсирате всички играчи заради неудобствата през изминалите дни с тия проблеми с безплатно генералство за 1 месец,и който е пуснал да получи 100 нанки!!!
Последна промяна от m0rtaL на пет окт 16, 2009 3:19 pm, променено общо 1 път.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Бях се изтрил,сега пак си се логвам 
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Добре де хора, как за 10мин проблем, върнахме 2947238 часа? Нещо ви куца логиката? Това е безумие, не може да се наливат толкова пари от хората в тази игра и постоянно да има проблеми. Все пак вместо да закл. темите на недоволните, помислете дали най-накрая пък някой не е прав и това не сте вие. Какви са тези глупости, играта е в реално време, днеска съм играл 18 часа примерно и събота не мисля да спя пред нея, не съм на работа и не седя толкова пред пц-то, всичко отива по дяволите. Аз се ядосвам не на 1000т по-малко, хич не ми пука, но вашето отношение на моменти е недопустимо. Ако трябва спрете я тая игра за един месец, поправете си я, тествайте я още един и тогава я пуснете. Ама какво е това, проблем след проблем и най-лошото е че не се повтарят, постоянно излизат нови. Не знам, но това не е начина, особено за продукт, който се комерсиализира все повече. Отдавна не е безплатна играта, ако искаш да си конкурентоспособен трябва да купуваш нанки.
Хайде отивам да харча рес
Хайде отивам да харча рес
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Ей сега пак ще поискам кода -.-
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
-
M_tel
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
- Контакти:
В крайна сметка има и печеливши и пострадали няма смисал да си трошим нервите сега който спечелил от проблема спечелил останалите можем само да спрем да се нервим и да видим до каде сме я докарали да направим нещо по въпроса вместо да мрънкаме за някакви си 1-2 милиона ресурс !!!
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]
Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!
[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]
Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!
[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!