имам проглем (имам проблем)
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
При логване ако искате в спиид -> слагате вселена 1 и ви логва в спиид и обратното
П.П. Просто са разменени линковете към 2та сървъра
П.П. Просто са разменени линковете към 2та сървъра
Последна промяна от sixkiller_k3 на пет окт 16, 2009 11:33 am, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
От къде си сигурен, че не е правил опит?Rangel написа:Цитат(Rangel @ Oct 16 2009, 13:32) ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не стига, че няма от кой да се краде, ами летя над час и половина и този не влезна, ами преди да го ударя ми върнахте атакатааааааааа... какво значение има че не може да се логне, след като изобщо не е правил опит!
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Така
От тук http://un1.bulfleet.com:84/main.php има лог, само като изберете за вселена 1.
Та може да се логнете във СПИЙД вселената, ако избирате 1 за вселена. Идиотско е знам, не само аз се пуля...
От тук http://un1.bulfleet.com:84/main.php има лог, само като изберете за вселена 1.
Та може да се логнете във СПИЙД вселената, ако избирате 1 за вселена. Идиотско е знам, не само аз се пуля...
Последна промяна от misterya на пет окт 16, 2009 11:42 am, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 16 2009, 13:34) От къде си сигурен, че не е правил опит?Все пак не може - на теб ти връщат атаката, на друг не. Естествено, че ще важи за всички.
Аз не казвам, само на мен разбира се. Ама това е супер смотано. То пък няма една цяла седмица нормална игра. Кой не спи, кой пари дава, кой нерви троши... в крайна сметка, човек се изнервя в един момент.