хаха , прочетох тайната отдавна - радвам се, че и вас е задоволил отговора ... мммда тостери смеmisterya написа:QUOTE (misterya @ Oct 13 2009, 15:58) Не!![]()
Бъди егоистка. Не давай на другите да се позабавляват и да се посмеят на чужд гръб...![]()
Човече, администратор издаде тайната на всеослушание мистерията по атаките без шпионаж... Ти къде беше тогава, когато той писа и обясни подробно за това?![]()
хаха стреснах се , ма разбирасе трябва да се крият 'задниците' в играта, то ако ги оголиш ще настъпиш някой хаха ,а доколкото виждам задължително е някой да ги крепиме като рохки яйца.charovna написа:QUOTE (charovna @ Oct 13 2009, 15:55) Чудя се дали пък аз да не започна да пея всички песнички дето съм научила тука за 2-3 рунда в спийд!? Дали да не взема да оголя задниците на всички така прехвалени, всепризнати авторитети!? Дали има смисъл и си струва моето лично време?? Не ми обръщайте внимание. Задавам риторичен въпрос.![]()
Мо'Монеи , донеси вода от още 10 кладенеца , после ми обесни пак за атт без спай ,