federaciq написа:Цитат(federaciq @ Oct 12 2009, 11:12) По-полека то рунда ся почва,има време вие за една флота от 5 ръждясали скаута се джавкате пък после не ми се мисли...
а ето една моя битка
историята е следната стана ми скучно и викам ай да почвам да си бия шамари
LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 12 2009, 09:58) Нека да се радват но имам проблем немога да си влизам с компа в булфлеета и то не е само при мен тоя проблем и при дъги играчи го има а за тея АНСР просто незнаят какво ще им се случи по време на рунда.желаям им Успех и нека да бият докато нямам интернет че после аз ще почна да бия
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 12 2009, 10:26) Баси, за 10 спийдъра вдигнахте световен проблем
Проблема не е в спийдърите или или докладите, проблема е в това че LEKIA явно не ни харесва и се прави на недостежим и едва ли не ше ни занули всички 1 по 1, на мен това не ми харесва и не мога да го допусна
Lokotron написа:Цитат(Lokotron @ Oct 12 2009, 13:38) Проблема не е в спийдърите или или докладите, проблема е в това че LEKIA явно не ни харесва и се прави на недостежим и едва ли не ше ни занули всички 1 по 1, на мен това не ми харесва и не мога да го допусна
Е него взимайте чак толкова много на вътре аз неиграя чак толкова много тая игра това ми е 2 рия рунд които чте изиграя просто се бъзикам да става шоуто