бъг или не

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Стига си ме хвалил де мога и сам :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Един призрак броди из спийда ...
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
choko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 12, 2007 8:56 pm
Контакти:

Мнение от choko »

тва последното метафора ли треаше да е.. или !? :c022:
Цитат(Sabret00th @ Sep 15 2009, 21:48) *
15 септември - старт на детмача във Вселена Училище b020.gif

Хайде летци =) земете ТРИБЕСТАН ! ахахаеха за да дигате самолетите хеахеа

Stenden university pu-pu-puuu.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

choko написа:Цитат(choko @ Oct 11 2009, 06:54) тва последното метафора ли треаше да е.. или !? :c022:
ми то във втора по едно време имаше болтергайст май :c022: нищо чудно да е истина
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

еее направо съм ядосан ....как съм могъл да отърва спама :( иначе поне според мен някои съмнения много точно и ясно бяха изяснени с написаното от dios ,а за другите мисля че има и все пак случайности в играта :cool: не ме засяга но дано да има още такива "съмнения" че да се наслаждавам на писанията в форума

:k045:
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
daskalo
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
Контакти:

Мнение от daskalo »

Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Oct 11 2009, 15:13) Един призрак броди из спийда ...
Олеле.............. :b045:
".........призракът на.......рояла може би?" :lol: :lol: :lol:
P.S.Недей с тези начални думи от комунистически четива,че ще те анатемосат :dizzy:
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

dios написа:Цитат(dios @ Oct 11 2009, 10:50) Като ви чета,се чудя,да плача или да се смея. Тази игра така ви е зашеметила,че не можете вече да мислите трезво. Бъгове,невидими шпионажи,гадаене на боб и ала бала.За никому не е тайна че много от топ играчите мрънкащи в тази и други теми, в първите дни от играта са копачи. Влагат ресурса в мини и нищо повече не ги интересува. Само дето в бързите вселени, това не е печеливша тактика. Каос го е описал перфектно при темата как да се извади рециклатор - правиш трансове и летиш по комшии. Комшията бяга и вдига точки като луд - значи няма флота. Знаменцето показва 0 атаки - няма флота. Следователно - няколко скаута или кръстосвачи ти дават сигурност да правиш с него каквото си поискаш. Тук е тънкостта - хем да печелиш от него,хем да му влияеш на развитието. Ще ви кажа как без шпионаж мога да изкарам не само бойни точки,но и да си правя каквото искам с играча. / Прощавай касичке,ще се разпознаеш,но няма да споменвам ника ти :) / Решавам да пробвам комшията. Имам няколко кръста,няколко скаута и 1 ниво шпионаж цъкнато по погрешка. Решавам че мога да прежаля 2 скаута и 5 транса и литвам - познайте - без шпионаж. Чиста планета,отдъхвам си,пълня си трансовете. Играча съответно влиза следва гневно лично. Аз пак го атакувам - но този път съм сменил скаутите с 5 кръста и съм увеличил броя на трансовете. Правя си сметка - скаутите са като хартийки,онзи 100% ще направи ракетки да покаже че с него шега не бива. Шпионаж - за какво ми е? Първо нямам,второ и да имам не бих го пуснал - това значи че ще добия инфо към какво летя и ако полета продължи,значи съм по - силен. А на мен целта ми е да се правя на слаб. Та защитника наблъскал 8- 9 ракети и 8-9 лазера и чака да се размажа. Резултата е ясен - учудено изражение,мисли за намеса от горе,може и за невидими шпионажи и кой знае още какво. Но трансите ми пълни и спечелих първите бойни точки. Така че е несериозно да чета твърдения за бъгове и други глупости при летене без шпионаж. Джеди - ти и още няколко приятелчета светите постоянно. по 20 часа. Не правите офф по 4 часа наведнъж,а на определени моменти. Как се сийтвате,какви програми ползвате или сами си цъкате наливайки се с редбул - това е друга тема. Логично е - няма ли те в календарния час в играта - значи правиш офф. И кога ще влезеш ? в и 50 Какво ще бъде първото което направиш като влезеш? Да видиш има ли атаки към теб и да си ометеш реса с транси. Следователно тогава ще ти трябват и те. Аз кога да нападна? ми така че да стигна в и 50 и малко. И за чий ми е шпионаж? Като знам че само новак би оставил флот и ресурс долу и го няма час? А относно защитата - там няма да коментирам - това потвърждава всичко казано до тук. Никой с кораби няма да пуска постоянно защити и да му ги рецкат. Така че вместо хленч и плюнки,вземете се замислете малко. Като онзи дето 7 мин не можал да се вдигне. А как успява да напада преди това - загадка.
Lakokara4a_r_p - това което си го направил е толкова близо до ума и предвидимо че не знам в момента сериозно ли говориш или майтап си правиш. Вчера пратих по един друг комшия 5 транса, и при втория полет бях сигурен че ще направи 1 ракетка да ги върне. Но сложих някое кръстче. Искаш ли да ти покажа първия полет и втория с една чакаща ракетка? :)
Та някои хора наистина си лаят,но без да мислят. И накрая администрацията е виновна за разни тъпи изпълнения.
Ня ня на, не мож ма фана :) .Бия си колониите.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Цъцъцъ... Голяма мистерия са тия атаки без шпионажи... ;)
:lol:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

misterya написа:Цитат(misterya @ Oct 11 2009, 23:51) Цъцъцъ... Голяма мистерия са тия атаки без шпионажи... ;)
:lol:
то тва ми е ясно за призрака знаеш ли нещо :)
обичам женичките обичам ги всичкитее
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Oct 12 2009, 13:58) то тва ми е ясно за призрака знаеш ли нещо :)
Пази се, че проявявал есхибиционизъм... ;)
Последна промяна от misterya на пон окт 12, 2009 12:06 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”