бъг или не

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

яяяя, спамерите - проверете смс известяването в спийда ... вече е добре, но дали и при вас е така ?!? :p140:
Последна промяна от Nicoll на нед окт 11, 2009 9:45 am, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

dios написа:QUOTE (dios @ Oct 11 2009, 10:50) Като ви чета,се чудя,да плача или да се смея. Тази игра така ви е зашеметила,че не можете вече да мислите трезво. Бъгове,невидими шпионажи,гадаене на боб и ала бала.За никому не е тайна че много от топ играчите мрънкащи в тази и други теми, в първите дни от играта са копачи. Влагат ресурса в мини и нищо повече не ги интересува. Само дето в бързите вселени, това не е печеливша тактика. Каос го е описал перфектно при темата как да се извади рециклатор - правиш трансове и летиш по комшии. Комшията бяга и вдига точки като луд - значи няма флота. Знаменцето показва 0 атаки - няма флота. Следователно - няколко скаута или кръстосвачи ти дават сигурност да правиш с него каквото си поискаш. Тук е тънкостта - хем да печелиш от него,хем да му влияеш на развитието. Ще ви кажа как без шпионаж мога да изкарам не само бойни точки,но и да си правя каквото искам с играча. / Прощавай касичке,ще се разпознаеш,но няма да споменвам ника ти :) / Решавам да пробвам комшията. Имам няколко кръста,няколко скаута и 1 ниво шпионаж цъкнато по погрешка. Решавам че мога да прежаля 2 скаута и 5 транса и литвам - познайте - без шпионаж. Чиста планета,отдъхвам си,пълня си трансовете. Играча съответно влиза следва гневно лично. Аз пак го атакувам - но този път съм сменил скаутите с 5 кръста и съм увеличил броя на трансовете. Правя си сметка - скаутите са като хартийки,онзи 100% ще направи ракетки да покаже че с него шега не бива. Шпионаж - за какво ми е? Първо нямам,второ и да имам не бих го пуснал - това значи че ще добия инфо към какво летя и ако полета продължи,значи съм по - силен. А на мен целта ми е да се правя на слаб. Та защитника наблъскал 8- 9 ракети и 8-9 лазера и чака да се размажа. Резултата е ясен - учудено изражение,мисли за намеса от горе,може и за невидими шпионажи и кой знае още какво. Но трансите ми пълни и спечелих първите бойни точки. Така че е несериозно да чета твърдения за бъгове и други глупости при летене без шпионаж. Джеди - ти и още няколко приятелчета светите постоянно. по 20 часа. Не правите офф по 4 часа наведнъж,а на определени моменти. Как се сийтвате,какви програми ползвате или сами си цъкате наливайки се с редбул - това е друга тема. Логично е - няма ли те в календарния час в играта - значи правиш офф. И кога ще влезеш ? в и 50 Какво ще бъде първото което направиш като влезеш? Да видиш има ли атаки към теб и да си ометеш реса с транси. Следователно тогава ще ти трябват и те. Аз кога да нападна? ми така че да стигна в и 50 и малко. И за чий ми е шпионаж? Като знам че само новак би оставил флот и ресурс долу и го няма час? А относно защитата - там няма да коментирам - това потвърждава всичко казано до тук. Никой с кораби няма да пуска постоянно защити и да му ги рецкат. Така че вместо хленч и плюнки,вземете се замислете малко. Като онзи дето 7 мин не можал да се вдигне. А как успява да напада преди това - загадка.
Lakokara4a_r_p - това което си го направил е толкова близо до ума и предвидимо че не знам в момента сериозно ли говориш или майтап си правиш. Вчера пратих по един друг комшия 5 транса, и при втория полет бях сигурен че ще направи 1 ракетка да ги върне. Но сложих някое кръстче. Искаш ли да ти покажа първия полет и втория с една чакаща ракетка? :)
Та някои хора наистина си лаят,но без да мислят. И накрая администрацията е виновна за разни тъпи изпълнения.
тия работи с битките и знаменцата ако беше на 100-200-300 точки няма никакво съмнение ама на 9к точки (айде де) + това имай някакви мизерни бт и 5 битки (не е като 0-0-0) ама тва сигурно помага на играч да реши примерно: бе тука му е главната има много защити отивам да бия,тука му е колонията има много ресурс отижам с транси ама както и да е (да не говорим че бях и онлайн,можеше да види поне дали ще посрещам или какво ще му оставя)
До колкото за въпросните ти сийитинг твърдения ми кажи на каква основа?
1 ден - не съм играл въобще само 2-3 минички вечерта
среда,четвъртък,петък - съм под 17 часа за деня
само в събота направих 20 и като офнах си направих така въпросния дълъг сейв,за да се наспя даже оставих 3-4 реца щото не ми се чакаха да ги дигна
И ти реши че като в събота (когато човек е свободен и има 24 часа на разположение е много трудно да отдели 20)
Кефите.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Джадаец,замисли се няма ли мега голяма логика в написаното от диос и после говорете за бъг в системата !?
Потребителски аватар
petarmir4ew
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
Контакти:

Мнение от petarmir4ew »

dios написа:QUOTE (dios @ Oct 11 2009, 10:50) Като ви чета,се чудя,да плача или да се смея. Тази игра така ви е зашеметила,че не можете вече да мислите трезво. Бъгове,невидими шпионажи,гадаене на боб и ала бала.За никому не е тайна че много от топ играчите мрънкащи в тази и други теми, в първите дни от играта са копачи. Влагат ресурса в мини и нищо повече не ги интересува. Само дето в бързите вселени, това не е печеливша тактика. Каос го е описал перфектно при темата как да се извади рециклатор - правиш трансове и летиш по комшии. Комшията бяга и вдига точки като луд - значи няма флота. Знаменцето показва 0 атаки - няма флота. Следователно - няколко скаута или кръстосвачи ти дават сигурност да правиш с него каквото си поискаш. Тук е тънкостта - хем да печелиш от него,хем да му влияеш на развитието. Ще ви кажа как без шпионаж мога да изкарам не само бойни точки,но и да си правя каквото искам с играча. / Прощавай касичке,ще се разпознаеш,но няма да споменвам ника ти :) / Решавам да пробвам комшията. Имам няколко кръста,няколко скаута и 1 ниво шпионаж цъкнато по погрешка. Решавам че мога да прежаля 2 скаута и 5 транса и литвам - познайте - без шпионаж. Чиста планета,отдъхвам си,пълня си трансовете. Играча съответно влиза следва гневно лично. Аз пак го атакувам - но този път съм сменил скаутите с 5 кръста и съм увеличил броя на трансовете. Правя си сметка - скаутите са като хартийки,онзи 100% ще направи ракетки да покаже че с него шега не бива. Шпионаж - за какво ми е? Първо нямам,второ и да имам не бих го пуснал - това значи че ще добия инфо към какво летя и ако полета продължи,значи съм по - силен. А на мен целта ми е да се правя на слаб. Та защитника наблъскал 8- 9 ракети и 8-9 лазера и чака да се размажа. Резултата е ясен - учудено изражение,мисли за намеса от горе,може и за невидими шпионажи и кой знае още какво. Но трансите ми пълни и спечелих първите бойни точки. Така че е несериозно да чета твърдения за бъгове и други глупости при летене без шпионаж. Джеди - ти и още няколко приятелчета светите постоянно. по 20 часа. Не правите офф по 4 часа наведнъж,а на определени моменти. Как се сийтвате,какви програми ползвате или сами си цъкате наливайки се с редбул - това е друга тема. Логично е - няма ли те в календарния час в играта - значи правиш офф. И кога ще влезеш ? в и 50 Какво ще бъде първото което направиш като влезеш? Да видиш има ли атаки към теб и да си ометеш реса с транси. Следователно тогава ще ти трябват и те. Аз кога да нападна? ми така че да стигна в и 50 и малко. И за чий ми е шпионаж? Като знам че само новак би оставил флот и ресурс долу и го няма час? А относно защитата - там няма да коментирам - това потвърждава всичко казано до тук. Никой с кораби няма да пуска постоянно защити и да му ги рецкат. Така че вместо хленч и плюнки,вземете се замислете малко. Като онзи дето 7 мин не можал да се вдигне. А как успява да напада преди това - загадка.
Lakokara4a_r_p - това което си го направил е толкова близо до ума и предвидимо че не знам в момента сериозно ли говориш или майтап си правиш. Вчера пратих по един друг комшия 5 транса, и при втория полет бях сигурен че ще направи 1 ракетка да ги върне. Но сложих някое кръстче. Искаш ли да ти покажа първия полет и втория с една чакаща ракетка? :)
Та някои хора наистина си лаят,но без да мислят. И накрая администрацията е виновна за разни тъпи изпълнения.
а тоз рунд пак май същите изпълнения , всичко е логика това е обеснението, само дет не разбрах миналия рунд ,защо имах чувството ,4е се знае всеки мой ход , като моя стил на игра е доста хаоти4ен и непредсказуем , шоуто сега започва още нищо не сте видели , да има логика в тва да мисе улу4ва флота над 15 пъти на коя планета съм стационирал , без да се шпионират другите планети , има логика да ти хващат сейв хаоти4ен на 1 - 2минута разлика , всичко е логика с малко гледане и подказване, всичко си има научно и точно обеснение, абе логично е :bravo:
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Nicoll написа:Цитат(Nicoll @ Oct 10 2009, 21:18) яяяя, спамерите - проверете смс известяването в спийда ... вече е добре, но дали и при вас е така ?!? :p140:
Дай едно две знс и ще пробвам
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

petarmir4ew написа:Цитат(petarmir4ew @ Oct 11 2009, 12:25) а тоз рунд пак май същите изпълнения , всичко е логика това е обеснението, само дет не разбрах миналия рунд ,защо имах чувството ,4е се знае всеки мой ход , като моя стил на игра е доста хаоти4ен и непредсказуем , шоуто сега започва още нищо не сте видели , да има логика в тва да мисе улу4ва флота над 15 пъти на коя планета съм стационирал , без да се шпионират другите планети , има логика да ти хващат сейв хаоти4ен на 1 - 2минута разлика , всичко е логика с малко гледане и подказване, всичко си има научно и точно обеснение, абе логично е :bravo:
Дай на туземеца тостер и му гледай сеира. :)

jadai - говорих общо,не исках да визирам специално и само теб. Моя грешка - извини ме.
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

Nicoll написа:QUOTE (Nicoll @ Oct 11 2009, 11:18) яяяя, спамерите - проверете смс известяването в спийда ... вече е добре, но дали и при вас е така ?!? :p140:
сичко е точно
...ся остава само часовника да оправите :)
Последна промяна от Sl1pKn07 на нед окт 11, 2009 11:50 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
petarmir4ew
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
Контакти:

Мнение от petarmir4ew »

dios написа:QUOTE (dios @ Oct 11 2009, 13:20) Дай на туземеца тостер и му гледай сеира. :)

jadai - говорих общо,не исках да визирам специално и само теб. Моя грешка - извини ме.
може и мирковълнова да бъди -ГОСПОДИ (ти му викаш куме ване той тича за .... да те хване)
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Още от сега започнала драмата :) Ето за това обичам спиида :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”