безопасен свят

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

За тези които не знаят имам по-малък брат на 8г.
Днес той отиде до един негов съученик да играят.И дойде време да го прибера и отивам до тях и го взимам.На връщане до една детска площадка видях
3-ма да се боцкат с игли а в съседното заведение имаше патрулка!?...И на идея си нямате какво ми мина,ами ако тия тримата им беше щукнало нещо и туко виж ме утрепали?Че и полицията наблизо на тях не им пука...
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
Bizarre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 25, 2005 7:12 am
Контакти:

Мнение от Bizarre »

просто сега е много модерно да се друса
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

да така е в момента е много модерно, сериозно.. всички пропушиха и прочие.. кошмар е! видя някой стар притиятел: имаш ли огънче? :X:X
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

Ми аз както съм на 19 и не съм пушил още ка моли дрога и някво,на 14 ми вика "ти си бил мнооо задръстен бе и трева не си опитвал''
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

мдам, аз съм на толкова и ти казвам.. наборите яко павкат ;)
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Ами да беше отишъл до патрулката, федерация.....
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

Sabret00th написа:QUOTE (Sabret00th @ Oct 10 2009, 20:34) Ами да беше отишъл до патрулката, федерация.....

и после ако не ги приберат тия със спринцовките, нали знаеш на федерацията какво ще му се случи...
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Oct 10 2009, 08:22) и после ако не ги приберат тия със спринцовките, нали знаеш на федерацията какво ще му се случи...
вече ми се е случвало веднъж не искам пак
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Bizarre написа:Цитат(Bizarre @ Oct 10 2009, 19:08) просто сега е много модерно да се друса
Да...ако си идиот със странна представа за реалността и смисъла на живота.Просто си мега модерния ако отидеш на парти с херо,кока,хапове,амфети,хашиш или поне трева.И не отиваш на въпросното събитие,за да се забавляваш или разпуснеш,ами да се надрусаш като най-големия олигофрен.Най-пресния пример един колега ме пита дали ще ходя на бялото парти в Експо Център,казах му,че няма да ходя,защото на миналогодишното имаше нереално много наркомани.А неговата реакция беше да ме погледне с пренебрежителен поглед и да ми зададе доста тъпия въпрос:"Е,ти какво очакваш?"Конкретно на въпроса очаквам хора,които харесват тази музика,а не жалки тесногръди наркоманчета,които търсят място да се надрусат без да им направят проблеми.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
Bizarre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 25, 2005 7:12 am
Контакти:

Мнение от Bizarre »

прави сте но в момента е така и трудно ще бъде променено за съжаление!
Отговори

Върни се в “Off Topic”