та започна играта,извадиха се първите кораби и играчите летат (ама как летат). Става дума за 1 просто нещо наречено шпионаж. От началото на рунда имам тамън 3.А атаки само от първите 2 акаунта.И тук ида нещото дето ме съмнява какво е: Та те пичовете (които и да са) ми летат без спай ?!? и ми е много чудно неска как стана номера: офкам по обед за малко и тамън влизам и по 1 атака от двамата (без спай без нищо) настроени с 10 сек разлика,а на планетата ми има защитни установки и някви трансове (да кажем човека който ме е спайнал 11 часа преди техните атаки да им е казал че играя на защита),ама за тоя период от време тая въпросна защита я дигнах почти двойно. Както и да е атаките си вървяха,аз си бях он ,минаха няколко мин и получих шпионаж от единия (за мен тоя шпионаж беше просто е така изпратен) та оставаха още 20 мин те си летяха,аз си бях он и си джиткам (нормално е за тия 20 мин да получа повечко шпионажи,за да видат поне какво права дали си рециклирам защитата,дали си дигам ресурса и т.н ама уви нито преди атаката нито след нея някъв спай). Дигнах си се аз,пратих си рецките да зема реца (за кво ми е да си рецклирам защитата + това за 100-тина защитни установки очаквах както няма спай да понабият нещичко). Минаха атаките и и 2-мата се бяха подготвили за нещо голямо с 32 кръста 1-ния другия с 20. При рециклажа минах пурви и зех 80к и останах още толкова,които малко след това изчезнаха на куп (явно и за голям рециклаж са били подготвени).Денят си продължи аз почнах да си правя часовете оф и при последния час 1-ния от въпросните акаунти (Jones) като влезнах ми летеше на 3 планети (без абсолютно никакъф спай,даже нямам и спай там от друг играч на другите 2 колонии,които летеше) на въпросната планета с установките пак същата история и пак си зех реца (са да не земете ме накажете,че 1 вид си рециклирам защитата с много повече ресурс
Моля администраторите на вселената да направят проверка.Може пук те да си пускат спай а аз да не получавам.