бъг или не

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

откакто зех да цъкам в спееда лека по-лека ми се случат странни работи...
та започна играта,извадиха се първите кораби и играчите летат (ама как летат). Става дума за 1 просто нещо наречено шпионаж. От началото на рунда имам тамън 3.А атаки само от първите 2 акаунта.И тук ида нещото дето ме съмнява какво е: Та те пичовете (които и да са) ми летат без спай ?!? и ми е много чудно неска как стана номера: офкам по обед за малко и тамън влизам и по 1 атака от двамата (без спай без нищо) настроени с 10 сек разлика,а на планетата ми има защитни установки и някви трансове (да кажем човека който ме е спайнал 11 часа преди техните атаки да им е казал че играя на защита),ама за тоя период от време тая въпросна защита я дигнах почти двойно. Както и да е атаките си вървяха,аз си бях он ,минаха няколко мин и получих шпионаж от единия (за мен тоя шпионаж беше просто е така изпратен) та оставаха още 20 мин те си летяха,аз си бях он и си джиткам (нормално е за тия 20 мин да получа повечко шпионажи,за да видат поне какво права дали си рециклирам защитата,дали си дигам ресурса и т.н ама уви нито преди атаката нито след нея някъв спай). Дигнах си се аз,пратих си рецките да зема реца (за кво ми е да си рецклирам защитата + това за 100-тина защитни установки очаквах както няма спай да понабият нещичко). Минаха атаките и и 2-мата се бяха подготвили за нещо голямо с 32 кръста 1-ния другия с 20. При рециклажа минах пурви и зех 80к и останах още толкова,които малко след това изчезнаха на куп (явно и за голям рециклаж са били подготвени).Денят си продължи аз почнах да си правя часовете оф и при последния час 1-ния от въпросните акаунти (Jones) като влезнах ми летеше на 3 планети (без абсолютно никакъф спай,даже нямам и спай там от друг играч на другите 2 колонии,които летеше) на въпросната планета с установките пак същата история и пак си зех реца (са да не земете ме накажете,че 1 вид си рециклирам защитата с много повече ресурс :lol: ) До колкото за другите 2 колонии оставаха 20-30 мин и там нямах нищо само ресурс (логично е при такава ситуация да се върне флотата и да не губи време,така и направи върна 2-те си атаки по колониите без да види дали съм дигнал или не) Другата атака си я остави уверено,бутна ми пак защитата,пак си взех реца и така.Всичко това без нито 1 спай от акаунт Джоунс и само 1 от акаунт Нора.Много ми е интересно откъде имат информация,че ми летат така без спай като нямам даже и съюз да ме порти някой ?!? Или те просто си решават е така да си литкат без от нищо да се притесняват,все пак 30 кръста на 9к точки си е страшна сила.
Моля администраторите на вселената да направят проверка.Може пук те да си пускат спай а аз да не получавам.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

тези са мулти сега ги гледам 1-ния рефрешна в 0:15:19 сек другият в 0:15:20 сек :) по точно този е мулти :)
Последна промяна от maks на съб окт 10, 2009 11:09 pm, променено общо 1 път.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

О да то така се развиват 2 акаунта толкова бързо от 1 човек :)
Последна промяна от sixkiller_k3 на съб окт 10, 2009 11:12 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

мисля да преместя темата в офф - топик ... ако някой има съмнения за нечестна игра, знаете процедурата - съпорт ...
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Изрично ви предупредиха,че ще играят,вие пак плетете сплитни :)
Последна промяна от Skullcollector` на съб окт 10, 2009 11:27 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

като става въпрос за бъгове.. литкам си аз по съседа и изведнъж получавам ЛС....

2009-10-11 06:14:44 Докладвай

много смешно знаеш ли защо ? защото
получих смс :D:D:D:D

е... wtf нали само при атака със знс :)
...осъмних се че тоя ме бъзика и реших да пусна пак атака и да я върна веднага и:

2009-10-11 06:25:27 Докладвай

и пак :D:D:D:D:D
Последна промяна от Sl1pKn07 на нед окт 11, 2009 5:18 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Lakokara4a_r_p
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 25, 2006 10:58 am
Контакти:

Мнение от Lakokara4a_r_p »

Джедая е абсолютно прав обаче.... Също имам съмнения за бъг в това отношение, но съмнения само и единствено защото не мога да докажа нищо. Още миналия рунд имаше атака с 10000 кръстосвача по моя планета без шпионаж от играча в близките 10 дни. На планетата която той атакуваше последно имах флота да се размаже в нея, но я преместих. Откъде и как разбра, че са останали 300 бомбандировача и 300 унита може само той да каже :) Имаше и атаки по стационирания на Петър Мирчев, за които едва ли не и той не знаеше къде ги е пратил, а без шпионаж атаките идваха :)
Тоя рунд точно двата акаунта Нора и Джоунс (или накратко Нора Джоунс) ми проведоха 6 атаки без шпионаж. При първите само транспортьори. Веднага пуснах ракетна (рунда беше в самото начало) и някакво проучване за да не се разбере каква защита съм пуснал все пак. Още следващата атака дойде с два скаута БЕЗ ШПИОНАЖ. Понеже съм човек, който не вярва на случайности особено много и взети на куп съм склонен да повярвам на Джедая за нещо нередно в случая. Само дето нека всички знаят, че всичко ще си остане тук и да не се хранят много надежди. За това нещо с атаките съм информирал преди 2 дни мисля и сега чакам от умрял писмо. Миналия рунд с Петър Мирчев имаме поне 7-8 писания до админите и пак нищо. Чака се с големи червени букви да излезе на монитора надпис "Нарушител". Е, това няма как да стане. Затова толкова.
Само да кажа че човека, който ме атакува миналия рунд с 10000 кръста и сега в тоя рунд е един и същи :) Общоизвестен любимец, ама айде няма да го коментираме, че ще му порасне работата още толкова :) Та приятна игра. Обикновените играчи, за които всъщност е играта не ги знаят тия "тънкости", така че рунда си върви па нищо че някои хора си лаят и са все неудобни :)
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Sl1pKn07 написа:QUOTE (Sl1pKn07 @ Oct 11 2009, 07:10) като става въпрос за бъгове.. литкам си аз по съседа и изведнъж получавам ЛС....

2009-10-11 06:14:44 Докладвай

много смешно знаеш ли защо ? защото
получих смс :D:D:D:D

е... wtf нали само при атака със знс :)
...осъмних се че тоя ме бъзика и реших да пусна пак атака и да я върна веднага и:

2009-10-11 06:25:27 Докладвай

и пак :D:D:D:D:D
:lol: ставам известен :D
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Като ви чета,се чудя,да плача или да се смея. Тази игра така ви е зашеметила,че не можете вече да мислите трезво. Бъгове,невидими шпионажи,гадаене на боб и ала бала.За никому не е тайна че много от топ играчите мрънкащи в тази и други теми, в първите дни от играта са копачи. Влагат ресурса в мини и нищо повече не ги интересува. Само дето в бързите вселени, това не е печеливша тактика. Каос го е описал перфектно при темата как да се извади рециклатор - правиш трансове и летиш по комшии. Комшията бяга и вдига точки като луд - значи няма флота. Знаменцето показва 0 атаки - няма флота. Следователно - няколко скаута или кръстосвачи ти дават сигурност да правиш с него каквото си поискаш. Тук е тънкостта - хем да печелиш от него,хем да му влияеш на развитието. Ще ви кажа как без шпионаж мога да изкарам не само бойни точки,но и да си правя каквото искам с играча. / Прощавай касичке,ще се разпознаеш,но няма да споменвам ника ти :) / Решавам да пробвам комшията. Имам няколко кръста,няколко скаута и 1 ниво шпионаж цъкнато по погрешка. Решавам че мога да прежаля 2 скаута и 5 транса и литвам - познайте - без шпионаж. Чиста планета,отдъхвам си,пълня си трансовете. Играча съответно влиза следва гневно лично. Аз пак го атакувам - но този път съм сменил скаутите с 5 кръста и съм увеличил броя на трансовете. Правя си сметка - скаутите са като хартийки,онзи 100% ще направи ракетки да покаже че с него шега не бива. Шпионаж - за какво ми е? Първо нямам,второ и да имам не бих го пуснал - това значи че ще добия инфо към какво летя и ако полета продължи,значи съм по - силен. А на мен целта ми е да се правя на слаб. Та защитника наблъскал 8- 9 ракети и 8-9 лазера и чака да се размажа. Резултата е ясен - учудено изражение,мисли за намеса от горе,може и за невидими шпионажи и кой знае още какво. Но трансите ми пълни и спечелих първите бойни точки. Така че е несериозно да чета твърдения за бъгове и други глупости при летене без шпионаж. Джеди - ти и още няколко приятелчета светите постоянно. по 20 часа. Не правите офф по 4 часа наведнъж,а на определени моменти. Как се сийтвате,какви програми ползвате или сами си цъкате наливайки се с редбул - това е друга тема. Логично е - няма ли те в календарния час в играта - значи правиш офф. И кога ще влезеш ? в и 50 Какво ще бъде първото което направиш като влезеш? Да видиш има ли атаки към теб и да си ометеш реса с транси. Следователно тогава ще ти трябват и те. Аз кога да нападна? ми така че да стигна в и 50 и малко. И за чий ми е шпионаж? Като знам че само новак би оставил флот и ресурс долу и го няма час? А относно защитата - там няма да коментирам - това потвърждава всичко казано до тук. Никой с кораби няма да пуска постоянно защити и да му ги рецкат. Така че вместо хленч и плюнки,вземете се замислете малко. Като онзи дето 7 мин не можал да се вдигне. А как успява да напада преди това - загадка.
Lakokara4a_r_p - това което си го направил е толкова близо до ума и предвидимо че не знам в момента сериозно ли говориш или майтап си правиш. Вчера пратих по един друг комшия 5 транса, и при втория полет бях сигурен че ще направи 1 ракетка да ги върне. Но сложих някое кръстче. Искаш ли да ти покажа първия полет и втория с една чакаща ракетка? :)
Та някои хора наистина си лаят,но без да мислят. И накрая администрацията е виновна за разни тъпи изпълнения.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

а кои са тия всъщност?
Отговори

Върни се в “Off Topic”