малка,скромна битчица.
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- jokeyfirst
- Редник (Private)
- Регистриран: пон яну 14, 2008 7:21 am
- Контакти:
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
баси зарибените типове сте честно...
Последна промяна от Storm_Rider на нед окт 11, 2009 5:56 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
ми кво да ти кажа човек.....посрещнал те е бил те е .... + това ми е фр -с 2 думи -готино е станало .....а това че тебе те е яд,незначи че ние сме зарибениStorm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Oct 11 2009, 16:35) баси зарибените типове сте честно...
Последна промяна от TARATORcho на нед окт 11, 2009 6:43 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
venio78 написа:Цитат(venio78 @ Oct 11 2009, 21:08) М дааа зарибени,но не и наказани и не сме оранжеви.
В този ред на мисли .Админа няма ли да напише какво му е прегрешението на този момък за какво
е наказан този играч.Предполагам не съм единствения на когото му е интересно.
Последна промяна от BadJoker на нед окт 11, 2009 7:22 pm, променено общо 1 път.
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
- mum7o0
- Редник (Private)
- Регистриран: ср дек 24, 2008 8:25 am
- Контакти:
Да красива битка с големи флоти поздравления за нападателя и за защитника
А за страничните коментари мога да напиша само , че нападателят беше на 1м р.т а защитникът на 2м р.т и незнам за какво толкова се дъвчете :?
Единственото което мога да добавя е , че това е една от най красивите битки която съм виждала
А за страничните коментари мога да напиша само , че нападателят беше на 1м р.т а защитникът на 2м р.т и незнам за какво толкова се дъвчете :?
Единственото което мога да добавя е , че това е една от най красивите битки която съм виждала
[color=#00FFFF][b]The world is all.[/b][/color]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Красива битка и още по-красиво театро около нея
Но явно добре изиграно 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]