малка,скромна битчица.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

venio78
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 09, 2007 9:31 pm
Контакти:

Мнение от venio78 »

История кой знае каква няма малко дразги,закачки пича си мислеше,че като не прави сейв е безсмъртен дори си повярва,че ще ме бие или ще побягна.Е да ама не натрапника е опозорен и прогонен. :)
п.п. ще помоля за бекъп,двама човека се опитвахме и не се получи.

http://un2.bulfleet.com/doklad.php?id=5 ... 0-09-22-54

П.П.П. Специални благодарности на съюза за помощта която ми оказаха с продажбата на кораби и извозването на рециклажа.

БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА!!! :a055:
Последна промяна от venio78 на съб окт 10, 2009 1:41 am, променено общо 1 път.
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
Потребителски аватар
ReSid3ntEvil
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 21, 2009 12:43 pm
Контакти:

Мнение от ReSid3ntEvil »

Страхотна битка, БРАВО
[b]Bl0od Is FalliNg Lik3 ThE RaiN....[/b]
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

точно това си мислех,дали пък аджеба няма да ме утрепеш случайно...жалкар,ако ми е пукало за флотата щях си я дигам на сейв ама вие нямате топки да ме ударите 2ма/3ма на куп,1 месец ви чакам :) не се радвай предварително,другата седмица те почвам пак :)

*само да изтрезнея...(напих се от мъка за изгубения флот)
Последна промяна от Storm_Rider на съб окт 10, 2009 8:02 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Dopi
Редник (Private)
Регистриран: съб май 14, 2005 8:37 am
Контакти:

Мнение от Dopi »

venio78 написа:Цитат(venio78 @ Oct 10 2009, 03:24) п.п. ще помоля за бекъп,двама човека се опитвахме и не се получи.
http://dopi.hit.bg/orient_vs_nanotek.html
venio78
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 09, 2007 9:31 pm
Контакти:

Мнение от venio78 »

Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Oct 10 2009, 09:57) точно това си мислех,дали пък аджеба няма да ме утрепеш случайно...жалкар,ако ми е пукало за флотата щях си я дигам на сейв ама вие нямате топки да ме ударите 2ма/3ма на куп,1 месец ви чакам :) не се радвай предварително,другата седмица те почвам пак :)

А да те питам колко мода ползват протежетата на някои хора без да им споменавам имената,понеже ти току що размодира изкупи унитата и пак модира колко станаха модовете а??? 5-6-7 Ама ний сме прости и не можем да броим до три откъде да знаем.

п.п. А жалкар оди викай на баща си.
Последна промяна от venio78 на съб окт 10, 2009 8:12 am, променено общо 1 път.
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Красота,браво !
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Oct 10 2009, 09:57) точно това си мислех,дали пък аджеба няма да ме утрепеш случайно...жалкар,ако ми е пукало за флотата щях си я дигам на сейв ама вие нямате топки да ме ударите 2ма/3ма на куп,1 месец ви чакам :) не се радвай предварително,другата седмица те почвам пак :)

Какъв месес кви 5 лева е големец.Преди месец ембрионче беше.Каква друга седмица бълнуваш.Дай още сега.Господин не знам си колко мода защото ние простосмъртните сме със 3 на третина.Ти колко изпраска а? На двете ръце побираш ли ги.Дай размодирвай големецо.Къде подскачаш не знам. :yako: :smeeh: :lol:

Относно битката и защитника
:k018: :k018: :k018:
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

пиииииииииииииииич :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
обичам женичките обичам ги всичкитее
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Пф, кво се карате кой прав, кой крив, то се видя сега с доклада... Супер зрелищна битка!
Аман от детски глупости, пукало му за флот не му пукало за точки, единия кълве, другия не отстъпва...
Нападателя загубил 2к унита и още шукарии, дай да го обърнем в световен проблем. Ясно, че ги е пратил на заколение, пак ще ги направи.. май?! :)
В крайна сметка, битката е супер и се радвам, че за по-малко то 15 минути успяхме да съберем целия рециклаж.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Много добра битка :bravo:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”