Официални дати за рестарт

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
zaska7a
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 18, 2006 8:33 pm
Контакти:

Мнение от zaska7a »

Извинявам се за темата , но от постнатите официални дати за рестарт не става ясно кога точно ще бъде рестартирана някоя вселена.Моля някои ако може да даде точни дати , ще бъда много благодарен.Благодаря предварително.
charovna

Мнение от charovna »

zaska7a написа:Цитат(zaska7a @ Sep 6 2009, 00:11) Извинявам се за темата , но от постнатите официални дати за рестарт не става ясно кога точно ще бъде рестартирана някоя вселена.Моля някои ако може да даде точни дати , ще бъда много благодарен.Благодаря предварително.
Това, което е написано, за момента няма да стане по- конкретно. Като му дойде времето ще бъдат дадени точни дати. Знае ли човек, може да няма въобще рестарти.... :p140:
BADGANAKA
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 13, 2006 3:05 pm
Контакти:

Мнение от BADGANAKA »

Значи от това което видях в една тема за рестарти ще има рестарт на 20-10-2009 така ли ? Ако не е така искам да знам кога за да знам да си наглася часовника и да почна наравно с другите :lol2:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

BADGANAKA написа:Цитат(BADGANAKA @ Oct 9 2009, 21:25) Значи от това което видях в една тема за рестарти ще има рестарт на 20-10-2009 така ли ? Ако не е така искам да знам кога за да знам да си наглася часовника и да почна наравно с другите :lol2:
Така е.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”