Браво Чаровна за новите правила

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

баси темата.....

Ода за Чаровна....

тя е дама, радва се на цветя, диаманти, и други прозаични неща....
(замислете се) :c022:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Oct 6 2009, 08:36) баси темата.....

Ода за Чаровна....

тя е дама, радва се на цветя, диаманти, и други прозаични неща....
(замислете се) :c022:
но казана дума не се забравя :P
обичам женичките обичам ги всичкитее
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

iuda написа:Цитат(iuda @ Oct 6 2009, 11:08) обяснявам първо за МИСТЕРИЯ която винаги ме е кефела със стила си на игра // неразбираем за мен //
та значи докато ти играеш в постоянно синнеещ ак. // през почти целия рунд //
има и хора дето играят наистина за удоволствие // а няма по голямо удоволствие от това да надцакаш другия когато наи малко го очаква и е сигурен че е недосегаем //
Това е бъг, бре...! :lol:

iuda написа:Цитат(iuda @ Oct 6 2009, 11:08) АКО МАХНЕМЕ СМСА КАКВА ИЗНЕНАДА ШЕ ИМА ТОГАВА ????
ГОЛЯМА.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Туй в кой космос е?

ПП: И за Бога, не споменавайте диаманти! :p030:
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

daskalo написа:Цитат(daskalo @ Oct 6 2009, 15:09) Я погледни във втора, за какво става въпрос-пълно е с активни акаунти.Причината е ,че нещата там се случват бързо :crazy_pilot: Дори и да те занулят,пак се съвземаш бързо от удара.
Bulfleet Respawn - модерна пуцалка. But there's no school like the old school. :crazy_pilot:
Последна промяна от LoaD на пет окт 16, 2009 12:52 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

супер ще е както смятам да седа на 50к ще бия тия на 15 и мен ще ме бият тия на по 150 :D лудницаа
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
charovna

Мнение от charovna »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Oct 16 2009, 08:13) супер ще е както смятам да седа на 50к ще бия тия на 15 и мен ще ме бият тия на по 150 :D лудницаа
Ще седиш на 50к, ама друг път ;)
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Oct 15 2009, 18:13) супер ще е както смятам да седа на 50к ще бия тия на 15 и мен ще ме бият тия на по 150 :D лудницаа
то тука не се говори за ресурсни а статистчески точки така че с тая стратегия не се чуди ако някой с 300к те заблъска :)
Последна промяна от federaciq на пет окт 16, 2009 10:57 am, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
Отговори

Върни се в “Off Topic”