Пук! Добър вечер!
charovna написа:QUOTE (charovna @ Oct 6 2009, 15:29) Здрасти близначе, ако не те мързи мини на 8- ми към Иван![]()
хихихи ако тряя насила ще го доведа
ся поне ми е наблизо
kaos написа:QUOTE (kaos @ Oct 6 2009, 00:51) Ко праите бре плющеци? Чувма, че някакво рундче започвало утре...
още не сме се разбрали как ще кръстиме съюза
чакаме да чуеме твоето предложение
Последна промяна от iuda на вт окт 06, 2009 3:14 pm, променено общо 1 път.
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
така и така съм почнал... що ли и тази тема да я тресна....
за профилактика, баси кефа, да затворя устата на Марто..... (нещо като душевен орга"ни"зъм)
апропо, ако си домъкнеш д-то към Иван, се надявам да те мерня човеко от резервата
за профилактика, баси кефа, да затворя устата на Марто..... (нещо като душевен орга"ни"зъм)
апропо, ако си домъкнеш д-то към Иван, се надявам да те мерня човеко от резервата
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Та да се видим казвате, а? Мооже, мооже
И сега май големият въпрос е- "Ще ли играе, нема ли да играе?"
Победителят получава снимка на баничка от 26 стинки и празно шише от голяма боза от 16.
Победителят получава снимка на баничка от 26 стинки и празно шише от голяма боза от 16.
Последна промяна от MartinNosovich на ср окт 07, 2009 12:35 am, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Ще го бъде.kaos написа:Цитат(kaos @ Oct 7 2009, 02:22) Та да се видим казвате, а? Мооже, мооже![]()
Мерси за снимките, ама няма нужда.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти: