Браво Чаровна за новите правила
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
Иване тази седмица ще идваме при теб, ще може да го обсъдиме. Всичко което казваш е много вярно, но не пасва на всички възможни типове игра. Пасва само на изградения в момента стереотип. Представи си алтернативен начин. Влизаш да играеш - виждаш 1ва жертва не влизала 2-3 часа, литваш - влиза след секунди, намираш втора - и тя влиза, и така след 10-тата си без газ. Какво да правиш в играта? Затвараш и излизаш. Как до тук СМС-а спомага хората да играят? Помага само на човек който не играе за битките, а играе да си трупа ресурса. Както ти казваш, вместо поредната партида кораби - събираш и дигаш спай. Т.е. ако някой иска да те гони теб и той трябва така да играе на спай. За да има шанс да те хване. И на края гледаме изпълнения от сорта на 100К има 10 кръста и банка и само мести ресурса при СМС. А иначе играе във военна стратегия.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
-
daskalo
- Редник (Private)
- Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
- Контакти:
Ами за мен е по-престижно и звучи по-логичноniki_god написа:Цитат(niki_god @ Oct 6 2009, 07:29) Тея са ония идиоти дето ползват и меню проучвания.Друго си е кат гламав да помпаш кораби или да ползваш борсата.А това че летиш като куца костенурка, или че пращаш смс на всеки нискообхватен карай, друго си е да имаш калабалъ лодки, някакси е по престижно в представите на повечето играещи тук![]()
И стига сте мрънкали за смс-известяването-хайде да ви видя сега, как ще спите спокойно
Последна промяна от daskalo на вт окт 06, 2009 9:56 am, променено общо 1 път.
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
кой те кара да го вдигаш?niki_god написа:Цитат(niki_god @ Oct 6 2009, 10:34) Махайте тогава шпионажа, излишен разход хи хи.
Рояла по едно време не го играеше с шпионаж, налице са теми и спорове за флууд и т.н.
п.п. Фрий, адски си прав ...
Последна промяна от Nicoll на вт окт 06, 2009 9:56 am, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
daskalo написа:Цитат(daskalo @ Oct 6 2009, 11:49) Ами за мен е по-престижно и звучи по-логичноПредпочитам нормално развит акаунт,а не тип "прохосмукачката на вселената"(може и "лешоядите на вселената" ,ако искаш)
![]()
И стига сте мрънкали за смс-известяването-хайде да ви видя сега, как ще спите спокойно![]()
Моля сподели вижданията ти за нормално развит акаунт.И досега съм спял спокойно, майката му е редовен савен.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Oct 6 2009, 12:36) Нормално е да има и 1 вселена без СМС известяванеИ аз съм на мнение, че тя е един от основните стратегически елементи в играта, но все пак не е лошо да има и 1 вселена без тази екстра
![]()
нямам против
още навремето си имаше хардкор т.е. сегашната спиид вселена
// проблема ми е че сега и 1ва не се получава смс при равен шпионаж
та преди време беше без смс за няколко рунда се видя че не става и вселената умря.
сега пак се мрънка срещу смс ...
а вселената като гледам си върви добре.
върнаха старата схема в 1ва // ретро рунд //
няма никои бате всички си биха камшика ....
всички искат да играят в детмач режим нонстоп
никои вече не иска да си блуска главата с тактики и стратегии
даите ни ресурс,даите ни банака,даите ни кораби .......
бахти готината игра като цяло
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
freeico написа:Цитат(freeico @ Oct 6 2009, 11:46) Иване тази седмица ще идваме при теб, ще може да го обсъдиме. Всичко което казваш е много вярно, но не пасва на всички възможни типове игра. Пасва само на изградения в момента стереотип. Представи си алтернативен начин. Влизаш да играеш - виждаш 1ва жертва не влизала 2-3 часа, литваш - влиза след секунди, намираш втора - и тя влиза, и така след 10-тата си без газ. Какво да правиш в играта? Затвараш и излизаш. Как до тук СМС-а спомага хората да играят? Помага само на човек който не играе за битките, а играе да си трупа ресурса. Както ти казваш, вместо поредната партида кораби - събираш и дигаш спай. Т.е. ако някой иска да те гони теб и той трябва така да играе на спай. За да има шанс да те хване. И на края гледаме изпълнения от сорта на 100К има 10 кръста и банка и само мести ресурса при СМС. А иначе играе във военна стратегия.
ще се радвам да се събереме на по пиене
а иначе нямам възражения по всичко кето казваш
освен за едно !
развитието на шпионажа не е отбранителна стратегия !!!!
да помага да се чувстваш спокоино и конфортно // много пъти точно това ти изяжда главата //
но пак ще кажа за мен и за хората с които съм играл // независимо дали приятели или "врагове" //
шпионажа винаги е бил част от агресивния начин за игра
и пак ще се повторя ако няма известяване единствено лмаугер би си оставил безпризорен акаунта за 2/3 часа // освен ако не е на дълбок севан //
така че се губи много от елемента на изненадата // а за мен тои е основен в тая игра //
Последна промяна от iuda на вт окт 06, 2009 1:04 pm, променено общо 1 път.
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
-
daskalo
- Редник (Private)
- Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
- Контакти:
Нормално е играта да се развива по някакъв начин.Дали на теб ти харесва или не ти,е отделен въпрос.Времето на всички е ограничено и една по-бавна игра изисква много излишно време и нерви.Я погледни във втора, за какво става въпрос-пълно е с активни акаунти.Причината е ,че нещата там се случват бързоiuda написа:Цитат(iuda @ Oct 6 2009, 12:51) всички искат да играят в детмач режим нонстоп
никои вече не иска да си блуска главата с тактики и стратегии
даите ни ресурс,даите ни банака,даите ни кораби .......
бахти готината игра като цяло![]()
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
мдаааа....всичко това е вярно .....добре че няма да почвам че да има нужда да се оправдавамdios написа:Цитат(dios @ Oct 6 2009, 07:50) Ми те ще започнат и като не им потръгне - следните причини.
Нямам време за игра
Този рунд не играя сериозно,почивам си
Регнах се само да ви гледам сеира
Какво да играя - те не са си оправили играта още
С тия сийтъри не може да се играе спокойно
Всички освен мен ги подкрепя администрацията - няма смисъл
За какво да играя като са купили рунда
Тия отгоре наливат нано - няма честност,защо да играя
Да не съм луд да играя - да ме нападат разни с много флот
Отказвам се,аз не съм зомби - топа играе и докато спи.
Ако имах време щях да ви спукам от бой,но сега си цъкам за кеф от време на време
То не ми е интересно - играят едни и същи.
Играта не е това което беше - какво правя тук...
Та и доста няма да завършат. Говоря за размахващите величието си форумни бойци.
Които заради това че ги бият като тъпан на сватба,вечно мрънкат и се оплакват.
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
daskalo написа:Цитат(daskalo @ Oct 6 2009, 15:09) Нормално е играта да се развива по някакъв начин.Дали на теб ти харесва или не ти,е отделен въпрос.Времето на всички е ограничено и една по-бавна игра изисква много излишно време и нерви.Я погледни във втора, за какво става въпрос-пълно е с активни акаунти.Причината е ,че нещата там се случват бързоДори и да те занулят,пак се съвземаш бързо от удара.
но комент