Браво Чаровна за новите правила

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Ми те ще започнат и като не им потръгне - следните причини.

Нямам време за игра
Този рунд не играя сериозно,почивам си
Регнах се само да ви гледам сеира
Какво да играя - те не са си оправили играта още
С тия сийтъри не може да се играе спокойно
Всички освен мен ги подкрепя администрацията - няма смисъл
За какво да играя като са купили рунда
Тия отгоре наливат нано - няма честност,защо да играя
Да не съм луд да играя - да ме нападат разни с много флот
Отказвам се,аз не съм зомби - топа играе и докато спи.
Ако имах време щях да ви спукам от бой,но сега си цъкам за кеф от време на време
То не ми е интересно - играят едни и същи.
Играта не е това което беше - какво правя тук...

Та и доста няма да завършат. Говоря за размахващите величието си форумни бойци.
Които заради това че ги бият като тъпан на сватба,вечно мрънкат и се оплакват.
iuda
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 9:57 pm
Контакти:

Мнение от iuda »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Oct 5 2009, 22:06) Ти пък не съм можел,плувам си добре в булфа като имам време де... :P а относно смс-ите и аз съм мрънкал,ха сега да видим как тия с високия спай няма да спят толкова спокойно :p140:
.....

винаги това е бил проблема ...
теа с високия спаи :c022:

на тая игра чара винаги е бил в смс известяването !!
това е единствената опция която винаги е отличавала мислещите играчи от приматите дето все нещо им пречи ...
именно смс известяването спомага да не си зомбиран постоянно пред компа като някъв идиот и да се звериш в другото зомби насреща дето също не спира да свети.
бахти хората сте бе ....
маса време мрънкане срещу това известяване ...

тея с големия спаи ???
кои са тея с големия спаи бе
я ми обясни че нещо не мога да стопля

големия спаи не е ли общо достъпен ???

оффффф спирам че се изнервям и ще почна да обиждам :a055:
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

На мен правилата ми харесват - колкото по малко промени толкова по добре , в случая са пипнати само неща които куцаха , единственно можеше да се помисли за войните м/у съюзите да имат реален победител и награда за съюза победител .
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
iuda
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от iuda »

Sl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Oct 5 2009, 19:35) сичко е перфектно.. само за смсите не ме кефи :) тряяше да си има смс при всякакви атаки :S

е да ама като има смс няма как разни инавалиди с лагерни колички да ти летят по планетките за по 10к ресурс.....
и да се правят на велики сабалем...

щот като ти чукне смс и "смелия нощен елф" насреща леко се напряга // дали няма да се удари в голямата стена насреща //

хич не мога да разбера с какво пречи известяването ????
единственот обяснение за мен е че има хора които наистина са нефелни и не могата да си развият един нормален акаунт.

абе явно ще я спирам тая игра че почва вече много да ме нерви!!!

като искате бонус със смс известяването направете го като в 1ва
при равен шпионаж няма смс :dizzy:

ся съм принуден нон стоп да подържам две нива над останалите !!!
щот не искам да съм инвалид прикован към копа.
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

iuda написа:Цитат(iuda @ Oct 6 2009, 10:16) тея с големия спаи ???
кои са тея с големия спаи бе
я ми обясни че нещо не мога да стопля

големия спаи не е ли общо достъпен ???
Тея са ония идиоти дето ползват и меню проучвания.Друго си е кат гламав да помпаш кораби или да ползваш борсата.А това че летиш като куца костенурка, или че пращаш смс на всеки нискообхватен карай, друго си е да имаш калабалъ лодки, някакси е по престижно в представите на повечето играещи тук :)
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Няма чар в СМС известяването... Да си предсказуем за всички не значи, че си чаровен Юда. ;)
Ха посмей да играеш де... :P
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

misterya написа:Цитат(misterya @ Oct 6 2009, 10:30) Няма чар в СМС известяването... Да си предсказуем за всички не значи, че си чаровен Юда. ;)
Ха посмей да играеш де... :P
Махайте тогава шпионажа, излишен разход хи хи.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
iuda
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от iuda »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Oct 6 2009, 10:29) Тея са ония идиоти дето ползват и меню проучвания.Друго си е кат гламав да помпаш кораби или да ползваш борсата.А това че летиш като куца костенурка, или че пращаш смс на всеки нискообхватен карай, друго си е да имаш калабалъ лодки, някакси е по престижно в представите на повечето играещи тук :)

добре взех си душ пих едно кафе и мисля че взе да ми разминава първоначалния сутрешен яд :)
// за които много допринася липсата на бф. вече 4/5 дена //

явно ще трябва малко да поясня какво е играта бф. т.е. какво беше бф. и защо смс известяването винаги ме е кефело.

обяснявам първо за МИСТЕРИЯ която винаги ме е кефела със стила си на игра // неразбираем за мен //
та значи докато ти играеш в постоянно синнеещ ак. // през почти целия рунд //
има и хора дето играят наистина за удоволствие // а няма по голямо удоволствие от това да надцакаш другия когато наи малко го очаква и е сигурен че е недосегаем //

опцията смс-известяване винаги е била много полезна в играта защото винаги е давала много различни възможности да удариш даден играч // говоря за играчи а не за форумни писачи //
ще дам един много прост пример как се играе със шпионаж.

рунд 3 ---- РУМЯНА от съюз СЕЛО ГЛУМПЧЕ вдигна 14-то ниво спаи // по това време почти целия топ беше със 13 // и за няколко дена успя да прибие почти целия топ без въобще другите да се отворят за какво иде реч. :a013: :a013:

ФАГЕТ във 5 или 6ти рунд вече не помня за два дни успя от положение при което не получваше смс да вдигне шпионаж и да ми удари две колонии без аз да получавам смс. // за два дни успя да вдигне три нива шпионаж 11,12,13 //

ето и сега в първа петров които сумарно има не повече от 70 кръста // говоря за играч на 100к //
за два дни успя да счупи 4ри колонии на играчи на по 90/100к. благодарение именно на изненадата че нямат смс.

АКО МАХНЕМЕ СМСА КАКВА ИЗНЕНАДА ШЕ ИМА ТОГАВА ????
единственото което ще се получи е че всички клошари ще могат да си летят на воля защото ще се чувстват безнаказани.
без смс почваме мишакрската игра или светиш като нощна лампа нон стоп
или си на постоянен севан // поне по колониите // защото клошарите е ясно че на флота ти няма да идат.
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

нНали е 3 месеца..Декември някак си немога да си се представя да седя пред компа.И гледам бая експерти в кавички благодарят за новите правила без изобщо да разбират за какво иде реч.
Последна промяна от seazar на вт окт 06, 2009 9:16 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

iuda написа:QUOTE (iuda @ Oct 6 2009, 10:29) е да ама като има смс няма как разни инавалиди с лагерни колички да ти летят по планетките за по 10к ресурс.....
и да се правят на велики сабалем...

щот като ти чукне смс и "смелия нощен елф" насреща леко се напряга // дали няма да се удари в голямата стена насреща //

хич не мога да разбера с какво пречи известяването ????
единственот обяснение за мен е че има хора които наистина са нефелни и не могата да си развият един нормален акаунт.

абе явно ще я спирам тая игра че почва вече много да ме нерви!!!

като искате бонус със смс известяването направете го като в 1ва
при равен шпионаж няма смс :dizzy:

ся съм принуден нон стоп да подържам две нива над останалите !!!
щот не искам да съм инвалид прикован към копа.
че нали и аз това имах предвид.. но се изразих по лаконично :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”