Браво Чаровна за новите правила

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

смс-и, та смс-и ... глезльовци ... Оревахте орталъка с тия смс-и ... Е ... значи можело :) Което ме радва. Все пак успяхме /мялко хора, които ревахме да ги няма и включвам и себе си в това число, защото откак се пускат теми за предложения, винаги го предлагам/ да извоюваме такава победа ... Хихихихи ...
Мортал, като не можеш да плуваш, не се хвърляй надълбокото ... Мери си приказките за 2ра, че знае ли човек .. някой път админа може да реши да те издебне в гръб и да се разминеш със всичко, барабар с флот и планета ... Казвал съм ти го и преди - не можеш да играеш. Аз като не мога, поне не се изхвърлям като теб :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Всички ли ще могат да нападат хората над 300к статистически? Нека поне всички над 300к статистически да могат да се нападат от хора над 100к статистически ;)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Oct 5 2009, 19:18) смс-и, та смс-и ... глезльовци ... Оревахте орталъка с тия смс-и ... Е ... значи можело :) Което ме радва. Все пак успяхме /мялко хора, които ревахме да ги няма и включвам и себе си в това число, защото откак се пускат теми за предложения, винаги го предлагам/ да извоюваме такава победа ... Хихихихи ...
Мортал, като не можеш да плуваш, не се хвърляй надълбокото ... Мери си приказките за 2ра, че знае ли човек .. някой път админа може да реши да те издебне в гръб и да се разминеш със всичко, барабар с флот и планета ... Казвал съм ти го и преди - не можеш да играеш. Аз като не мога, поне не се изхвърлям като теб :)
Ти пък не съм можел,плувам си добре в булфа като имам време де... :P а относно смс-ите и аз съм мрънкал,ха сега да видим как тия с високия спай няма да спят толкова спокойно :p140:
Потребителски аватар
Hardcore
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 11:14 am
Контакти:

Мнение от Hardcore »

размяната на газ за друг ресурс остава същата така ли?
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

остава както в предишния рунд
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

а часа на старта няма ли да промените ?
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Oct 5 2009, 23:34) а часа на старта няма ли да промените ?
дали ще почнеш 1-2 часа след другите не е от значение май?И аз съм до 13:30 на лекций ама квото това е :) пък и те казаха ще се пусне рунда когато се направи профилактика на сървърите.Всеки случай няма да станат в 6 часа да правят профилактика я :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

нека нека станат и в 5 ако тряя.. щото утре ще се бяга от даскало да се цъкат мини :lol:
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Sl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Oct 5 2009, 21:46) нека нека станат и в 5 ако тряя.. щото утре ще се бяга от даскало да се цъкат мини :lol:
По-важно е как ще завършиш а не как ще започнеш :P
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

Колкото и да е учудващо.. за първи път се съгласявам с тебе мортъле :lol:
Отговори

Върни се в “Off Topic”