Мортал, като не можеш да плуваш, не се хвърляй надълбокото ... Мери си приказките за 2ра, че знае ли човек .. някой път админа може да реши да те издебне в гръб и да се разминеш със всичко, барабар с флот и планета ... Казвал съм ти го и преди - не можеш да играеш. Аз като не мога, поне не се изхвърлям като теб
Браво Чаровна за новите правила
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
смс-и, та смс-и ... глезльовци ... Оревахте орталъка с тия смс-и ... Е ... значи можело
Което ме радва. Все пак успяхме /мялко хора, които ревахме да ги няма и включвам и себе си в това число, защото откак се пускат теми за предложения, винаги го предлагам/ да извоюваме такава победа ... Хихихихи ...
Мортал, като не можеш да плуваш, не се хвърляй надълбокото ... Мери си приказките за 2ра, че знае ли човек .. някой път админа може да реши да те издебне в гръб и да се разминеш със всичко, барабар с флот и планета ... Казвал съм ти го и преди - не можеш да играеш. Аз като не мога, поне не се изхвърлям като теб
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Ти пък не съм можел,плувам си добре в булфа като имам време де...VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Oct 5 2009, 19:18) смс-и, та смс-и ... глезльовци ... Оревахте орталъка с тия смс-и ... Е ... значи можелоКоето ме радва. Все пак успяхме /мялко хора, които ревахме да ги няма и включвам и себе си в това число, защото откак се пускат теми за предложения, винаги го предлагам/ да извоюваме такава победа ... Хихихихи ...
Мортал, като не можеш да плуваш, не се хвърляй надълбокото ... Мери си приказките за 2ра, че знае ли човек .. някой път админа може да реши да те издебне в гръб и да се разминеш със всичко, барабар с флот и планета ... Казвал съм ти го и преди - не можеш да играеш. Аз като не мога, поне не се изхвърлям като теб![]()
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
дали ще почнеш 1-2 часа след другите не е от значение май?И аз съм до 13:30 на лекций ама квото това еDan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Oct 5 2009, 23:34) а часа на старта няма ли да промените ?
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]