Рунд 17, вселена спийд, обзор на кръга.
Че ме мързи да се ровя в правилата на играта.Просто наскоро стана тема на разговор едно от правилата свързано с администрацията..По памет го цитирам "Екипът на играта няма право да играе bulfleet"
Не,че се заяждам.Просто питам,защото когато вкарах цитат от правилникът тогава мистерия или чаровната категорично ме отрязоха и потвърдиха,че никой от тях не играе.
Не,че се заяждам.Просто питам,защото когато вкарах цитат от правилникът тогава мистерия или чаровната категорично ме отрязоха и потвърдиха,че никой от тях не играе.
Последна промяна от rumpolino на вт окт 06, 2009 3:51 pm, променено общо 1 път.
-
charovna
Малък си и не ти отива паметта да ти изневерява толкова рано...Колежката вкара точно този цитат:Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Oct 6 2009, 17:46) Че ме мързи да се ровя в правилата на играта.Просто наскоро стана тема на разговор едно от правилата свързано с администрацията..По памет го цитирам "Екипът на играта няма право да играе bulfleet"![]()
ЦитатЗАБРАНЯВА се на всеки член на екипа да играе Булфлийт независимо под какво име и форма. ЗАБРАНЯВА се на членовете на екипа да влизат в акаунтите на други играчи. Изключение за игра в някоя от вселените на Булфлийт се прави само в случаите, когато членът има правомощия само по форума на играта или за друга игрова вселена.[/quote]
http://help.xs-software.com/online/game ... /game.html
Айде, чети, образовай се.....