До кога да бъдат спрени атаките?
-
stanislav,stanev
- Редник (Private)
- Регистриран: нед авг 30, 2009 4:54 pm
- Контакти:
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Тъй, тъй.Търсят на хляба мекото, а това на нищо добро не учи.dios написа:Цитат(dios @ Oct 5 2009, 17:37) Ники,няма само на мен да ми гледат сеира като няма сървър. В момента сменихме ролите. Сървър има,аз гледам сеир. Както виждам по резултатите,май пак аз ще трябва да разпределям сеното.
Да не забравя - логналите акаунти във форума специално за гласуването,ще им отварям атаките за 2 часа в играта. Да не избирате Мис Свят...
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
slavi007 написа:Цитат(slavi007 @ Oct 5 2009, 17:43) "Да не забравя - логналите акаунти във форума специално за гласуването,ще им отварям атаките за 2 часа в играта. Да не избирате Мис Свят... "
ама кажи кои са да може да ги оправим
Как ще ги оправите със транси ли а чувам че и реците били злобни Давайте смело
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
- rada
- Редник (Private)
- Регистриран: пет юни 01, 2007 4:47 pm
- Контакти:
dios написа:QUOTE (dios @ Oct 5 2009, 17:37) Ники,няма само на мен да ми гледат сеира като няма сървър. В момента сменихме ролите. Сървър има,аз гледам сеир. Както виждам по резултатите,май пак аз ще трябва да разпределям сеното.
Да не забравя - логналите акаунти във форума специално за гласуването,ще им отварям атаките за 2 часа в играта. Да не избирате Мис Свят...
Пфууу, батко, аго ги пуснеш ей сега атаките, от мене две печени прасенца и дамаджана с вино, мисля че и от юда и тунжата ще изкрънкам поне още една
Xepa's fan!
-
stanislav,stanev
- Редник (Private)
- Регистриран: нед авг 30, 2009 4:54 pm
- Контакти:
Ха ха дай дайrada написа:Цитат(rada @ Oct 5 2009, 17:48) Пфууу, батко, аго ги пуснеш ей сега атаките, от мене две печени прасенца и дамаджана с вино, мисля че и от юда и тунжата ще изкрънкам поне още една![]()
Обеден сам че и за ms свят нямаше да има такива предложения май
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!