До кога да бъдат спрени атаките?
dios написа:Цитат(dios @ Oct 5 2009, 15:02) В първа и втора вселена има масови съобщения за анкетата във форума. Какво му е нереалното? Искате да тръгна да обикалям по адресите на играчите ли? Както казах - около 17 - 18 часа гледам резултатите. Което предложение е с повече гласували - то ще е.
Мхм много правилно.Но авторчето на темата не иска да добави тия часове
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
-
charovna
За толкова години не ми стана ясно удоволствие ли ви доставя да си говорите "Едно към гьотере" или си ви влече!?tak написа:Цитат(tak @ Oct 5 2009, 15:45) всичко е много хубаво тва с атаките е най малки проблем, ма дайте да гласуваме до кога ще има такива гафове че то от 6 месеца рунд 1 е в бекъпи
или другия вариант е да прекръстим Булфлийт в Булфлийт ( завръщане в миналото).
charovna написа:Цитат(charovna @ Oct 5 2009, 15:03) За толкова години не ми стана ясно удоволствие ли ви доставя да си говорите "Едно към гьотере" или си ви влече!?
Щом за толкова години не ти е станало ясно значи трябва да идеш на лекар.И мисля че това което съм го написал не съм си го измислил а е факт.Всяка жена модератор във тоя форум ли е минала през стола на Стани богат? или сте си природно "умни".
Последна промяна от tak на пон окт 05, 2009 2:25 pm, променено общо 1 път.
Причина: Много отвратителен хумор.
Причина: Много отвратителен хумор.
Nirvana - All Apologies
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
теб ако питат да.....но както виждаш има други на които не им е изгодно...... и мене ако питаха щях да искам веднага да ги пуснат ама неможе.....за това ще се надявам да е довечера а не утреTUNJO написа:Цитат(TUNJO @ Oct 5 2009, 13:43) Мишоци ако искате да спрат атаките до края на рунда а ???????
Тая игра не се базира на копане ,колкото и да ви се иска да е обратното ,мен ако питате атаките трябваше да са пуснати веднага .....
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ