малко битки от спеед-а

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
rosi
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 28, 2009 5:52 pm
Контакти:

Мнение от rosi »

whynot написа:Цитат(whynot @ Oct 3 2009, 01:47) кой kael си ти, не мога да те намеря в тая класация за дет говориш
аз ли кой съм?най малко на тебе трябва да ти се обяснявам кой съм.нямало ме в класацията?има ме,ама си смени очилата.
много имена ми сложихте браво умници сте.не мисля повече да пиша така че ше се видиме в играта кой къкъв е.
Потребителски аватар
rosi
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от rosi »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 3 2009, 02:06) По-скоро се е объркал, че въобще е тръгнал да пише :)
а и ти погледни по внимателно,но за мен това няма значение нали зъюза е на 1во место или и него го няма в класацията :lol: е ше провера пак
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

sod написа:Цитат(sod @ Oct 4 2009, 21:55) а и ти погледни по внимателно,но за мен това няма значение нали зъюза е на 1во место или и него го няма в класацията :lol: е ше провера пак
ти кой беше ?
Потребителски аватар
rosi
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от rosi »

ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ Oct 3 2009, 02:11) абе смешко в смерш този рунд не играеха и с 50% от възможностите си!да се надяваме че някой рунд пак ще ви срещнем из галактиките :crazy_pilot:
ти па не ми викай смешко бе ей,подбирай си малко думите,не помня някога да съм писал глупости за тебе макар че това е най лесно.а това че от смерш не са били играли 50% от хората най малко ме вълнува "да са играли". :c022:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”