Струва ми ли се или този коментар е писан 40 мин преди полунощVAMPI написа:Цитат(VAMPI @ Oct 3 2009, 23:18) може да пробваме да подосаждаме на съпорта на мегалаМ белким накрая техния админ се хване да оправи помията хаха![]()
кога да бъдат пуснати атаките
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
абе като се замисля мое булфа да е в почивка заради изборите днеска тука в гърция ......
все пак е по-възможно, от колкото "марсианците да знаят какво става с булфа "
Последна промяна от TARATORcho на нед окт 04, 2009 10:32 am, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
VAMPI написа:Цитат(VAMPI @ Oct 4 2009, 09:47) как може от 2 години да не съм играл сега да реша да се регна да се зарибя леко и да няма .... тъпа работа много тъпа..... админите кфо праим ??? да не сте се напили нощи в 33 и сега да ви е трудничко да го оправите ...?
тях не ги намесвай
котката е мек и неразрушим предмет
-
Courday
- Редник (Private)
- Регистриран: съб сеп 26, 2009 5:43 pm
- Контакти:
АДМИНИТЕ НИЩО НЕ ЗНАЯТ !!!!!! Стига сте си плакнали ръцете с тях...VAMPI написа:Цитат(VAMPI @ Oct 4 2009, 12:47) как може от 2 години да не съм играл сега да реша да се регна да се зарибя леко и да няма .... тъпа работа много тъпа..... админите кфо праим ??? да не сте се напили нощи в 33 и сега да ви е трудничко да го оправите ...?
Марсианците нямат телефони. Карат я на телепатия. Какво нередно виждаш в отношението ми в тема за спам? Вече казах че нямаме информация,ти продължаваш постоянно да си питаш. Кога та кога. Няма начин да ти отговоря нещо,което не знам нито аз,нито другите от екипа. Ако имаше дори и малко информация за това какъв е проблема в сървъра и кога ще тръгне,щяхме веднага да я споделим. Да не мислиш че на мен ми е приятно постоянно да ми звънят и обсипват с лични с въпроса КОГА ? Сега дори ще го напиша с главни букви - НЕ ЗНАМ КОГА ЩЕ ГО ПУСНАТ. НЕ ЗНАМ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА. В МОМЕНТА В КОЙТО АЗ ИЛИ ДРУГ ОТ ЕКИПА РАЗБЕРЕ НЕЩО,ЩЕ БЪДЕТЕ УВЕДОМЕНИ.КОГАТО И ДА СЕ ПУСНЕ СЪРВЪРА,АТАКИТЕ ЩЕ БЪДАТ СПРЯНИ МИНИМУМ ЗА 24 ЧАСА.ВСИЧКИ ПОСТРАДАЛИ АКАУНТИ ОТ СПИРАНЕТО НА СЪРВЪРА ЩЕ БЪДАТ ВЪЗСТАНОВЕНИ.ненко написа:Цитат(ненко @ Oct 4 2009, 12:16) ЧЕ кои знае ЩОМ Админете незнаят
ТОГАВА Я МИДАИ ТЕЛЕФОНА НА МАРСИЯНЦИТЕ ЧЕ ДА ПИТАМ ТЯХ
И това ли е отношението ви към всички ТУК
За трудно разбиращите,ще го повторя - НЕ ЗНАМ КОГА ЩЕ ГО ПУСНАТ. НЕ ЗНАМ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА. В МОМЕНТА В КОЙТО АЗ ИЛИ ДРУГ ОТ ЕКИПА РАЗБЕРЕ НЕЩО,ЩЕ БЪДЕТЕ УВЕДОМЕНИ.КОГАТО И ДА СЕ ПУСНЕ СЪРВЪРА,АТАКИТЕ ЩЕ БЪДАТ СПРЯНИ МИНИМУМ ЗА 24 ЧАСА.ВСИЧКИ ПОСТРАДАЛИ АКАУНТИ ОТ СПИРАНЕТО НА СЪРВЪРА ЩЕ БЪДАТ ВЪЗСТАНОВЕНИ.
Ако пак има неразбали,направете си клуб и тема,в която аз се ангажирам през няколко въпроса да изписвам горното. Може да увелича и шрифта.
Последна промяна от dios на нед окт 04, 2009 11:00 am, променено общо 1 път.