аз си имам нова...на няма и 2 седмици Жилет Fusion оранжева с батерийка дюрасел,5 ножчетаKarbankal написа:Цитат(Karbankal @ Oct 3 2009, 19:14) Купи си нова самобръсначка-Ще ти трябва..
кога да бъдат пуснати атаките
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
хехе кой е тоя луд оптимист дето е гласувал за днес веднага да си признае .....то не че е лошо да вярваш в чудеса ....лошото е че никога не се сбъдват
Последна промяна от TARATORcho на съб окт 03, 2009 7:33 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
кой от двамата?BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Oct 3 2009, 08:40) Пфф излагат се като кифладжии .едно време ги биеха и с по 6 гола.А за оптимиста може да си е легнал след обяда да спи и да е сложил листенцето с пожеланието под възглавничката за феята на булф-лиитарите
![]()
обичам женичките обичам ги всичкитее
Сървър няма,информация кога ще е пуснат също. По принцип когато и да дойде,ще забраня атаките веднага и за дълго време. После ще решим,кога точно да свърши забраната. Техническото изпълнение на мод за всички е сложно и крие рискове както за играчите които в момента са в мод,така и за неактивни и наказани. Пък и без мод ще могат да се контролират ресурсите от борсата. При отпадане на варианта пускане атаките за днес,мисля че мода вече не е решение. Първа вселена може и 2 дни да откара със спрени атаки,времето там е достатъчно. Докато втора може да се форсира като начало. Но нека дойде сървъра.
Вземете един сървър назаем от бтк.Чувал съм,че техните били страхотни.dios написа:Цитат(dios @ Oct 3 2009, 21:48) Сървър няма,информация кога ще е пуснат също. По принцип когато и да дойде,ще забраня атаките веднага и за дълго време. После ще решим,кога точно да свърши забраната. Техническото изпълнение на мод за всички е сложно и крие рискове както за играчите които в момента са в мод,така и за неактивни и наказани. Пък и без мод ще могат да се контролират ресурсите от борсата. При отпадане на варианта пускане атаките за днес,мисля че мода вече не е решение. Първа вселена може и 2 дни да откара със спрени атаки,времето там е достатъчно. Докато втора може да се форсира като начало. Но нека дойде сървъра.
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]